Έσπασε τη σιωπή του! Για πρώτη φορά μετά το χωρισμό του με τη Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει θέση και μιλά αναλυτικά για τους λόγους που τους οδήγησαν στο να ρίξουν τους τίτλους τέλους στο γάμο τους. Έτσι μετά τις δηλώσεις της Φαίης  για εκείνον χθες (Δείτε εδώ με ποια βγαίνει), πήρε θέσεις. Ο παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό  Big Fish και ήταν ποιο εξομολογητικός από ποτέ.

«Και η Φαίη και εγώ δεν θέλαμε να είμαστε σε μια εκπομπή και τα προσωπικά μας να πάρουν μια υποκριτική ρότα. Προσωπικά με διακρίνει η ειλικρίνεια. Και η Φαίη τέτοιος άνθρωπος είναι. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε χωρίσει και να είμαστε μαζί στην τηλεόραση. Θα ήταν ανέντιμο απέναντι στον κόσμο. Τι δηλαδή; Θα παίζαμε κρυφτούλι; Και η Φαίη κι εγώ πριν κάνουμε μαζί την επαγγελματική επιτυχία είχαμε δικές μας διακριτές πορείες. Δεν ήμασταν δύο αποτυχημένοι που κάναμε κάτι επιτυχημένο μαζί. Προφανώς, η παρουσία μας ως διδύμου έγραψε και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Θα το σταματούσαμε όμως έτσι ή αλλιώς κάποια στιγμή – και μαζί να ήμασταν.

Σε ότι αφορά το προσωπικό κομμάτι, και οι δύο είμαστε γνωστά πρόσωπα μέσω της δουλειάς μας στην τηλεόραση. Κάναμε ένα γάμο, μαθεύτηκε. Κάναμε δύο παιδιά, μαθεύτηκε. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε κρυφή τη ζωή μας. Έπρεπε λοιπόν να κλείσει ο κύκλος με ήρεμο και γλυκό τρόπο, όπως άνοιξε. Επιλέξαμε να κάνουμε μια κοινή δήλωση. Δεν θέλαμε να βγάλουμε ανακοίνωση. Ποιοι είμαστε στην τελική για να βγάλουμε ανακοίνωση; Χώρισε ένα ζευγάρι όπως δεκάδες άλλα. Θέλαμε όμως να κάνουμε τη δήλωση ώστε να μην υπάρχει η γνωστή παραφιλολογία με τέρατα, με τις χωριστές διακοπές ή με οτιδήποτε άλλο. Ήρεμα και απλά», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ενώ όταν ο δημοσιογράφος επιμένει ποως αυτή η περιόδος λογικά θα είναι για εκείνο δύσκολη ο Λιάγκας ξεσπά. «Δεν περνάω εγώ δύσκολη φάση. Σε έναν χωρισμό τις δυσκολίες τις περνούν τα παιδιά.  Εμείς αυτό που φροντίζουμε είναι να περάσουν τα παιδιά ανώδυνα αυτή τη φάση. Οι μεγάλοι παίρνουμε τις αποφάσεις».

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Αποκάλυψη-βόμβα από γνωστό Έλληνα παρουσιαστή: «Είχα σχέση 3 χρόνια με τη Δούκισσα Νομικού»

Αν είναι δυνατόν! Ούτε που διανοείστε που πήγε η Αγγελική Ηλιάδη μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο (Photos)

Το παραδέχτηκε! Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη

loading...