Ο συνήγορος του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη στην αντιδικία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «La Biri Biri» αναφερόμενος στην υπόθεση και εκφράζοντας την πρόταση της απέναντι πλευράς καθώς όπως τόνισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει τη δυνατότητα να αποσύρει την αγωγή.
Συγκεκριμένα :
Στα αστικά δικαστήρια πρόβλεψη δεν μπορεί να υπάρξει. Δεν είναι όπως είναι οι ποινικές διαδικασίες, όπου αμέσως δημοσιεύεται η απόφαση του ποινικού δικαστηρίου. Εδώ μπορεί να κάνει 3-4 μήνες, έχει τύχει να περάσουν και 8 μήνες και ένας χρόνος που δεν έχουν εκδοθεί αποφάσεις. Άρα εκτίμηση για το πότε θα έχουμε την απόφαση στην αντιδικία μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα, της Σάσας Σταμάτη και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει τη δυνατότητα να αποσύρει την αγωγή και μάλιστα εγώ από την πρώτη στιγμή είπα, χωρίς αυτό να παρερμηνευτεί ότι αισθάνομαι ή διαισθάνομαι ότι θα χαθεί η υπόθεση, πιστεύω ότι τα στοιχεία που προσκομίσαμε στο δικαστήριο είναι ισχυρά στην κατεύθυνση ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Σάσα Σταμάτη ουδέποτε με αυτά που είπαν προσέβαλαν την τιμή και την υπόληψη της κυρίας Σπυροπούλου. Ουδέποτε είπαν πράγματα τα οποία ήταν συκοφαντικά, ουδέποτε είπαν πράγματα τα οποία είναι ψευδή και ουδέποτε είπαν γεγονότα τα οποία είναι προσβλητικά ή αν θέλετε δυσφημιστικά για την κυρία Σπυροπούλου.Η κυρία Σπυροπούλου είναι μια νέα κοπέλα ταλαντούχα, δεν είναι σωστό να ξεκινάει τη ζωή της κάνοντας αγωγές σε συναδέλφους της. Ο δρόμος που διάλεξε είναι μαραθώνιος για να μπορεί να σε δέχεται το κοινό και να σε βλέπει για πολλά χρόνια, όπως συμβαίνει με την Ελένη Μενεγάκη, την Τατιάνα Στεφανίδου, την Χριστίνα Λαμπίρη. Γιατί βιάζεται να έρθει σε σύγκρουση με τους συναδέλφους της; Για αυτό εγώ πρότεινα στους δικούς μου εντολείς στον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη, ακόμα και τώρα να συντάξουμε ένα κείμενο το οποίο θα είναι κοινής αποδοχής από όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές, να το προσκομίσουμε στο δικαστήριο και να πούμε δεν επιθυμούμε την έκδοση αποφάσεως. Γιατί έτσι θα υπάρξει μια ειρήνευση ουσιαστική της μεταξύ τους σχέσης. Οι συνήγοροι της άλλης πλευράς που είναι διακεκριμένοι δικηγόροι, νομίζω ότι είναι στην ίδια κατεύθυνση με εμένα. Στο δικαστήριο δεν ήταν παρόντες ούτε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ούτε η Σάσα Σταμάτη και ο Γιώργος Λιάγκας

zappit.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Νέα δεδομένα στην ζωή τους! Ξεχωριστές εμφανίσεις και βόλτες με τα παιδιά!

Έξαλλη! Το μήνυμα του Κατσούλη στην Αέλια που εξόργισε την Καραβάτου

Νατάσα Παζαϊτη: Σπάνια εμφάνιση στην Ομόνοια – Πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Μεταγραφή βόμβα στον Ant1! Ποια ξανθιά παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι;

12 από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο του 2016

4 λόγοι που οι άντρες θα «κολλάνε» πάντα με τις… δεσμευμένες γυναίκες!

loading...