Έξω φρενών έγινε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του με κάποια σχολια που έγιναν για το γιο του.

Το Πρωινό σχολίαζε το χθεσινό ξέσπασμα που είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night Show» σχετικά με τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή και ο Λιάγκας πήρε αφορμή και περιέγραψε μια ανάλογη εμπειρία που είχε πρόσφατα ο ίδιος όσον αφορά δημοσίευμα για το γιο του, το οποίο ήταν εκτός οριών των ΜΜΕ και τον έκανε να κινηθεί νομικά.

Ο παρουσιαστής τόνισε οτι τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και τα social media πρέπει να σέβονται τις προσωπικές τους ζωές και ιδιαίτερα των παιδιών, ενώ αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο που είδε γραμμένο για το γιο του και τον έκανε έξαλλο. Ο λόγος ήταν μια φωτογραφία από το ταξίδι που έκανε η οικογένεια Λιάγκα στη Disneyland και απεικονιζόταν ο μικρός Γιαννάκης με μωσαϊκό. Ο Γιώργος βλέποντας γραμμένο στα social media να λένε: «Πωπω, τι άσχημο παιδάκι που είναι!» αντέδρασε λέγοντας: «Πόσο σκ@τ@ψυχος παίζει να είσαι για να λες ένα παιδάκι ότι είναι άσχημο, που δεν λέω εγώ για το παιδί μου..Ο κάθε γονιός βλέπει το παιδί του το πιο όμορφο, δεν μπορείς να το λες». Και έκλεισε το θέμα τονίζοντας οτι η δικαιοσύνη πρέπει να επέμβει.

Δείτε ακόμη: «Με έθιξε, με κορόιδεψε…»: Για πρώτη φορά ο Λιάγκας ξεσπά και εξηγεί τι συνέβη με το περιοδικό που τον ξεφτίλισε

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τις φασιστικές δηλώσεις του Σφακιανάκη που δεν πρόβαλε ποτέ το Mega

Δείτε ακόμη: Μια ανάπηρη κοπέλα τα «χώνει» στο Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό με ένα κείμενο- φωτιά!

loading...