Πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μπορεί να έγινε τέταρτη φορά πατέρας όμως κάθε φορά τα συναισθήματα είναι μοναδικά. Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για τις αλλαγές που έφερε ο γιος στην οικογένειά τους..«Είναι καλόβολος, γλυκός, ένα πάρα πολύ ήσυχο μωρό. Τα παιδάκια τού κάνουν συνέχεια αγκαλιές και αυτό είναι το καλύτερό του», αναφέρει ο Σάκης και λάμπει.

Μάλιστα μιλώντας στο People δεν διστάζει να πάρει θέση στις φήμες που θέλουν ο νέος του γιος να είναι ολόιδιος με εκείνον.  «Δεν μπορώ να πω σε ποιον μοιάζει, γιατί σε αυτή την ηλικία τα μωρά αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Είναι ανοιχτόχρωμος, ξανθούλης», τονίζει. Ενώ δεν κρύβει την ευτυχία του που τα τρία του παιδιά έχουν αγκαλιάσει το νέο μέλος της οικογένειας.  «Δεν ξέρω πώς θα τους βγει μετά, αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχουν κανέναν ανταγωνισμό με το μωρό, το αντίθετο.

Προς το παρόν τσακώνονται ποιος θα τον πρωτοπάρει αγκαλιά. Η Αναστασία, ως μεγαλύτερη, είναι πολύ προστατευτική απέναντί του. Μου έχει κάνει, όμως, εντύπωση και ο Αλέξανδρος, που είναι πολύ γλυκός και τρυφερός με το μωρό, βγάζει κι αυτός μεγάλη προστατευτικότητα», τονίζει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σάκης Ρουβάς: Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο τα ονόματα των παιδιών του ξεκινούν με το γράμμα «Α» – Πως θα ονομάσει τον γιο του

Πάθαμε πλάκα! Δεν φαντάζεστε τι κάνει ο Σάκης Ρουβάς στον τεράστιο κήπο του σπιτιού του

Δήλωση- σεισμός: «Μόνο κρέμα για αιμορροΐδες δεν έχει διαφημίσει ο Σάκης Ρουβάς» – Ποιος το είπε

 

 

loading...