Μαζί με τους συγγενείς και φίλους, οι θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη είναι αυτή τη στιγμή στον Άγιο Σπυρίδωνα για να αποχαιρετήσουν τον τραγουδιστή.

Η στιγμή του αποχαιρετισμού είναι δύσκολη γενικά, όμως στην περίπτωση του Παντελή  εξελίχθηκε σε τραγικό γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr πολύς είναι ο κόσμος που δεν άντεξε, ξέσπασε σε ανααφιλητά και από την ένταση της στιγμής έχασε τις αισθήσεις του! Οι θαυμαστές του δεν μπορούν να πιστέψουν οτι χάθηκε ο Παντελής!

Δείτε στιγμιότυπα από τις λιποθυμίες στο Youweekly.gr :
1

Δείτε ακόμη: Η μπάντα του ναυτικού έπαιζε τραγούδια του Παντελή Παντελίδη και δεκάδες φίλοι και συγγενείς χειροκρότησαν με το που είδαν το φέρετρο!

kopela

Γύρω στα 15 άτομα έπεσαν λιπόθυμα και ειδοποιήθηκαν οι πρωτες βοήθειες. Συγκεκριμένα, μια θαυμάστρια, ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση… Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν οτι η κοπέλα, που ήταν μέλος του επίσημου fan club του Παντελίδη, σε μια κρίση, της γύρισε η γλώσσα και λιποθύμισε! Το ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως για να τη μεταφέρει στο πιο κοντινό νοσοκομείο. Να σημειωθεί οτι λίγο πριν η κοπέλα φιλούσε το χέρι της μητέρας του Παντελή.

4 (1)
Προσπαθούν να σηκώσουν τη θαυμάστρια που λιποθύμισε

Δείτε στο Youweekly.gr τη στιγμή που κατέρρευσε η θαυμάστρια του Παντελή Παντελίδη:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα δάκρυα, τα αναφιλητά και η συγκίνηση των θαυμαστριών του Παντελή στον Άγιο Σπυρίδωνα! (Video)

loading...