Η σειρά διαδραματίζεται στην Κρήτη του 2016. Μια οικογένεια σαν όλες τις άλλες. Ένα παιδί σαν όλα τα άλλα. Ή μήπως όχι; Ο μικρός Παυλής έχει χτίσει έναν δικό του «διαφορετικό» κόσμο, έναν κόσμο με μουσικές, χρώματα και συναισθήματα. Η Ελένη και ο Γιάννης, οι γονείς του, τον φωνάζουν «διάνοια».

Ο ερχομός, όμως, του Βασίλη, του μικρότερου αδελφού της Ελένης και της γυναίκας του Ιωάννας θα ανατρέψει την «κανονικότητα» της ζωής τους. Η Ιωάννα επιμένει πως κάτι τρέχει με τον μικρό. Ο Παύλος, ο παππούς, είναι ο μόνος που αποφασίζει να δει την αλήθεια κατάματα και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου. Η οικογένεια αντιμέτωπη με την αλήθεια. Τον αυτισμό του γιου της. Κυρίως, όμως, αντιμέτωπη με τα δικά της προβλήματα επικοινωνίας. Κι εκεί, αρχίζει η πάλη της για να καταλάβει και να αποδεχτεί. Όλοι δοκιμάζονται, καθώς οι νέες συνθήκες τους αναγκάζουν να επαναπροσδιορίσουν το τι σημαίνει ευτυχία και αγάπη. Τελικά, πόση δύναμη θέλει για να αποδεχτείς ότι η ζωή σου δε θα ‘ναι ποτέ ξανά η ίδια; Και πώς αυτή η αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε πιο ανοιχτούς δρόμους;

1

Ο μικρός… μεγάλος πρωταγωνιστής που έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη, κιόλας, σκηνή, είναι ο Γιώργος Στεντούμης που υποδύεται τον Παυλή. Ο Γιώργος είναι 9 χρονών, από τα Χανιά, έχει έναν αδελφό και επιλέχθηκε σε καστ όπου συμμετείχαν 170 παιδιά. Ο μικρός Γιώργος πηγαίνει στο γύρισμα μετά το σχολείο του, για 4 ώρες, και η παραγωγή της σειράς έχει μια συνοδό που είναι συνέχεια μαζί του για να κάνουν πρόβα στις σκηνές του αλλά και για να του κάνει συντροφιά και να τον απασχολεί δημιουργικά όταν έχει γίνει η λήψη των σκηνών του.

Όλοι είναι προστατευτικοί μαζί του, όπως αναφέρει,τον φροντίζουν σαν να είναι δικό τους παιδί. Ο Γιώργος είναι ένας μικρός «στρατιώτης», είναι πειθαρχημένος, ακούει με μεγάλη προσοχή τις οδηγίες του σκηνοθέτη, και αυτό που έχει κάνει μεγάλη εντύπωση σε όλους είναι ότι έχει διαβάσει πολύ καλά τις σκηνές του.

Πηγή:athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ευχάριστα νέα! Ο Μαζωνάκης τόλμησε το επόμενο βήμα με την σύντροφό του χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι

Λιώσαμε! Το γλυκό μήνυμα του Κοργιαλά στην Ψυχίδου μετά την περιπέτεια υγείας της

Μες στα μέλια! Τα τρυφερά τετ-α-τετ της Κλέλιας Πανταζή με τον κούκλο σύντροφό της μπροστά στο φακό (Photos)

loading...