Η Άβα Γαλανοπούλου το καλοκαίρι που πέρασε πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Μπαμ μπαμ» που παίχτηκε στο «Χυτήριο». Λόγω της επιτυχίας του, οι συντελεστές αποφάσισαν να το συνεχίσουν και τον χειμώνα, με την Άβα να συνεχίζει να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Σοφία Βογιατζάκη όμως, που συμμετείχε στον θίασο, αποφάσισε να φύγει για να βρεθεί σε άλλη παράσταση της Αθήνας και έτσι ο Γιώργος Βάλαρης που σκηνοθετεί την παράσταση αναζήτησε μία άλλη γυναίκα ηθοποιό για τον ρόλο της.

Η επιλογή του όμως στο πρόσωπο της Χριστίνας Παππά δεν έδειξε να βρίσκει σύμφωνη την Άβα Γαλανοπούλου. Σημειωτέον ότι η τελευταία είχε κάποιες ενστάσεις όταν στη διανομή των ρόλων της παράστασης επιλέχθηκε το μοντέλο παρουσιαστής Νίκος Αναδιώτης και όχι κάποιος ηθοποιός.

Η Άβα, λόγω και των πρόσφατων ραγδαίων και ιδιαίτερα δυσάρεστων εξελίξεων στη ζωή της, μετά την οικονομική καταστροφή της από έναν άνδρα που όπως λέει ερωτεύτηκε, πίστεψε και εμπιστεύτηκε αλλά την πρόδωσε, είχε ανάγκη να νιώσει δημιουργική και φυσικά να προχωρήσει τη ζωή της. Ήταν άλλωστε και θέμα επιβίωσης για την ίδια να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα από την αρχή.

Όταν όμως άκουσε το όνομα της Χριστίνας Παππά ως επιλαχούσας για τον ρόλο της Βογιατζάκη, έγινε… Τούρκα! «Εγώ με αυτή τη β@#$%$τα δεν παίζω» ήταν η απάντησή της και αποχώρησε από το καστ, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους υπόλοιπους συντελεστές, προτιμώντας να μείνει σπίτι της –αφού άλλος πρωταγωνιστικός ρόλος δεν της έχει προταθεί μέχρι στιγμής- παρά να παίξει με συνάδελφό της που δεν εκτιμάει όσο θα πίστευε κανείς.

Και η αλήθεια είναι πως οι δύο ηθοποιοί μεταξύ τους έχουν διαγράψει έναν τελείως διαφορετικό δρόμο σε ό,τι αφορά την καριέρα τους. Η μεν Άβα έκανε αργά αλλά σταθερά βήματα για να θεωρείται σήμερα μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, με αξιόλογες συνεργασίες και πολλές επιτυχίες.

Η δε Χριστίνα Παππά, η οποία, για όσους τη γνωρίζουν είναι μία δαιμόνια επιχειρηματίας με πολλά και επιτυχημένα μαγαζιά που έχουν γίνει στέκια, κυρίως στα Νότια προάστια, έχει ακόμα τη ρετσινιά των βιντεοκασετών και ας είναι η μοναδική Ελληνίδα ηθοποιός που για χρόνια έπαιζε σε σίριαλ στην Ιταλική κρατική τηλεόραση, τη RAI.

nassos blog

loading...