Μαλλί με μαλλί μόνο δεν πιάστηκαν οι πρώην του Μισόκαλου! Πρώτης κατηγορίας ξεκατίνιασμα ξεκίνησε στο Instagram ανάμεσα στη νυν, Αντωνία Καλλιμούκου και στην πρώην Χαριτίνη Ηλιάδη.

Όπως σας ενημέρωσε χθες το Youweekly.gr, η Καλλιμούκου ξέσπασε στο Instagram για τα ψεύτικα προφίλ που την κράζουν, σχολιάζοντας: «Για να καταλάβετε ανωμαλία και κατινιά. Με ενημέρωσαν ότι υπάρχουν ψεύτικα προφίλ που στήνουν ολόκληρους διαλόγους μεταξύ τους για να ρίξουν στάχτη στα μάτια αλλά και για πολλούς άλλους κομπλεξικούς λόγους που είναι για να γελάς»

Μήπως όμως δεν ήταν ψεύτικα τα προφίλ και το κράξιμο πήγαινε στην πρώην του Θοδωρή Μισόκαλου; Δείτε τι έγινε με τα ποστ στο Instagram και βγάλτε συμπεράσματα…

Η Χαριτίνη Ηλιάδη δημοσίευσε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της σχολιάζοντας «Δεν πειράζει, όπου μπορεί να φτάσει το μυαλό του καθενός , ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει και όρια, όταν τα ξεπερνάμε υπάρχει πρόβλημα ! Καλή καρδιά 🙂 »

Σαν είδε αυτό το ποστ η Αντωνία, έδωσε την απάντησή της:

Να σημειωθεί οτι ο Μισόκαλος ήταν τρελά ερωτευμένος τώρα έχει σβήσει όλες τις κοινές φωτογραφίες με την πρώην από το Ιnstagram

Κάτι μας λέει ότι έπεται και συνέχεια στο ξεκατίνιασμα που άρχισε ανάμεσα στις δυο γυναίκες για τα μάτια του Θοδωρή…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:Αντωνία Καλλιμούκου: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ! Ξαπλωμένη μόνο με τα εσώρουχα στο κρεβάτι…

loading...