Προς το παρόν κρατά το στόμα της κλειστό. Όπως λέει, τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του παιδιού της παραμένουν πολλά και οι μέχρι τώρα απαντήσεις που έχει λάβει δεν έχουν λύσει το μυστήριο που υπάρχει. Όμως η μητέρα του Πανελή Παντελίδη, Αθηνά για πρώτη φορά παίρνει θέση στο θέμα που έχει προκύψει με την ασφάλεια ζωής ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος και στενός φίλος του Παντελή, Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος συναντήθηκε με την κυρία Αθηνά στο πρακτορείο που έχει η οικογένεια στη Νέα Ιωνία.

Η μητέρα του Παντελίδη λοιπόν διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι θα πάρουν από την ασφάλεια το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τον θάνατο του τραγουδιστή για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπήρχε ασφάλεια ζωής όπως λέγεται και γράφεται έντονα το τελευταίο διάστημα.

“Ο Παντελής είχε ασφάλεια νοσοκομειακή και όχι για θάνατο. Δεν ήθελε η μητέρα του να του κάνει ασφάλεια και να περιέχει μέσα και την περίπτωση θανάτου. Δε μπορούσε να το φανταστεί ποτέ οτι θα γινόταν κάτι τέτοιο”, λέει ο δημοσιογράφος, με την άδεια της μάνας του Παντελίδη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απίστευτο! Η Φρόσω Κυριάκου με νέο σύντροφο 68 ημέρες μετά το θάνατο του Παντελίδη (Φωτογραφίες)

Απίστευτο! Η Αστυνομία κυνηγάει τους φανς του Παντελίδη στην παραλιακή λεωφόρο. Διαβάστε το γιατί.Υπόθεση Παντελίδη: Μυστήριο με τις καταθέσεις των δυο κοριτσιών- Κάτι συμβαίνει που βάζει σε υποψίες την αστυνομία!!

 

loading...