Από το περιοδικό YOU και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο.

Για πολλά χρόνια απείχε από την ελληνική τηλεόραση θέλοντας να κάνει focus στη διεθνή αγορά. Απ’ ό,τι αποδείχτηκε τα κατάφερε μια χαρά, αφού πολλοί θα ήθελαν να παίξουν στο πλευρό των Jennifer Lopez, Shannon Elizabeth και άλλων… Τους τελευταίους μήνες τα δεδομένα έχουν αλλάξει! Ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στον τρίτο κύκλο της καθημερινής σειράς «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 και συνεχίζει να ταξιδεύει στην άλλη άκρη της γης. Κάπως έτσι επιβεβαιώνεται και ο τίτλος που θα έδινε στο βιβλίο της δικής του ζωής… «Keep walking»!

Η συνάντηση με τον Μάνο Γαβρά πραγματοποιήθηκε στην Πολιτεία, το μεσημέρι μιας καθημερινής μέρας. Αν μπορούσαμε να τον περιγράψουμε με τρεις λέξεις αυτές θα ήταν: Γοητευτικός, μυστηριώδης και τελειομανής! Το καθένα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, μάλιστα, φροντίζει να μας το αποδεικνύει με το δικό του τρόπο…

_MG_5021

Υπήρξαν «δεύτερες σκέψεις» όταν σου έγινε η πρόταση για το «Μπρούσκο»;
Αρχικά ήμουν διστακτικός γιατί δεν είχα σκοπό να κάνω κάποια τηλεοπτική δουλειά στην Ελλάδα. Τις δεύτερες σκέψεις μου τις συζήτησα με τους συνεργάτες μου και στο εξωτερικό. Είδα ότι μπορούσα να το κάνω και επειδή λείπω από το 2008, θεώρησα ότι το να επιστρέψω με την πιο πετυχημένη σειρά στην ελληνική τηλεόραση θα ήταν ό,τι καλύτερο.
Υπήρξαν κάποιοι που είπαν πως άφησες το Χόλιγουντ για να παίξεις στο «Μπρούσκο»…
Δεν άφησα τίποτα. Πρόκειται για μια δουλειά που έχει αρχή, μέση και τέλος. Αναγκαστικά θα μοιράζω τον χρόνο μου. Μέσα μου δεν έχω χωρίσει τι είναι Χόλιγουντ, Λος Άντζελες, Ελλάδα και Κύπρος. Κάνω δουλειές που επιλέγω για διάφορους λόγους. Ούτως ή άλλως είμαι στη φάση που θέλω να περνάω περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα.
Ήταν συνειδητή η αποχή σου από την τηλεόραση;
Από το 2008 που έφυγα δεν είχα στο νου μου να κάνω κάτι στην Ελλάδα. Είχα κάνει focus σε πράγματα στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα δεν είχα κάποια πρόταση στη τηλεόραση που μ’ ενδιέφερε σε αντίθεση με τον κινηματογράφο που έκανα το «Σούλα Έλα Ξανά», το «King of Mykonos» και το «Short Fuse».
Εύκολη ή δύσκολη απόφαση να ζήσεις μόνιμα στην Αμερική;
Καταρχήν δεν επέλεξα να φύγω μόνιμα για πουθενά. Βρέθηκα στην Αμερική και θα μείνω εδώ όσο αισθάνομαι ότι θέλω να μείνω. Όταν μου λείπει η Ελλάδα έρχομαι στην Ελλάδα. Πάντα έκανα αυτό που ήθελε η ψυχή και η καρδιά μου και αυτό κάνω μέχρι σήμερα. Έφυγα για σπουδές τέσσερα χρόνια, μετά γύρισα στην Ελλάδα για οκτώ χρόνια και έφυγα πάλι στο τέλος του 2008 για το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

cover-134

loading...