Από το περιοδικό YOU και την Αρετή Σιδέρη.

Χεράκι-χεράκι με το “αγγελούδι” της! Ο φωτογραφικός φακός του YOU “τσάκωσε” τη Μάρα Ζαχαρέα σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της μαζί με τη 15χρονη κόρη της Άννα σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, όπου συνδύασαν τα πάντα! Και βόλτα, και χαλαρή κουβεντούλα, και ψώνια για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Δείτε ακόμη: Η Εύη Αδάμ απαντάει πρώτη φορά για την διατροφή: «Εγώ και οι κόρες μου ξέρουμε τι έχουμε περάσει στο σπίτι!» – Τι αποκάλυψε;

AGG_LIG_001

Παρά το βαρύ της καθημερινό πρόγραμμα στο STAR, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στον σύζυγό της Θόδωρο Ρουσσόπουλο και στα δύο της παιδιά, τον 18χρονο Βασίλη και στη μικρότερη Άννα. Με την κόρη της, μάλιστα, είναι πάρα πολύ “δεμένες” όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό, αφού σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο “Golden Hall” ήταν πιασμένες χέρι-χέρι. Η Άννα Ρουσσόπουλου, όπως ήταν επόμενο, τράβηξε τα φλας αλλά και τα βλέμματα, αφού έχει γίνει ολόκληρη δεσποινίδα και μοιάζει πολύ στον μπαμπά της.

AGG_LIG_020

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Το νέο επαγγελματικό βήμα με τον αδερφό της – Τι ετοιμάζει;

Περισσότερα στο YOU Που κυκλοφορεί: 

you cover 136

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ