Από την Τζώρτζια Συρίχα.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που συναντιούνται φωτογραφικά και το έκαναν μόνο για το Youweekly.gr… Ο Γιάννης Βούρος και η Μαρία-Λουίζα Βούρου, σε μια σπάνια συνάντηση ένα υπέροχο απόγευμα, χαίρονται τη συνύπαρξή τους μπροστά στο φακό και απολαμβάνουν το κάθε κλικ, μιλώντας μας για την σχέση τους αλλά και για τα όποια προβλήματα πέρασαν…

Θεωρείται από τους πλέον καταξιωμένους ηθοποιούς και εκείνη μία από τις πιο όμορφες νέες παρουσίες στο χώρο της τηλεόρασης… Για τις ανάγκες της φωτογράφισης βρέθηκαν μετά από καιρό και το χάρηκαν όσο τίποτα άλλο που μπόρεσαν να μοιραστούν τα νέα τους – κάποια από αυτά, μάλιστα, τα εξομολογήθηκαν και στο κασετόφωνο…_DSC1883

Παιδί εκτός γάμου θα έκανες;

Δεν θα έκανα ποτέ ένα παιδί για να το κάνω. Δεν το κατακρίνω! Μην κοιτάς που εγώ βγήκα νορμάλ -θα μπορούσα να μην είχα βγει- γιατί είχα στον περίγυρό μου και αντρικά πρότυπα και η οικογένειά μου μού έδωσε σωστές αρχές… Δεν θέλω να φέρω ένα παιδάκι σε δύσκολη θέση όταν θα το ρωτάνε “πού είναι ο μπαμπάς” και εκείνο δεν θα ξέρει τι να απαντήσει. Κάποιες γυναίκες είναι ηρωίδες όταν μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους. Και μένα η μάνα μου μέχρι τα 12 χρόνια μου μόνη της με μεγάλωσε. Έκανε δύο δουλειές για να με μεγαλώσει.

Τι περιμένεις να σου φέρει το αύριο;

Είναι πολύ αβέβαιο! (γέλια) Θα ήθελα να έχουμε την υγεία μας. Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να μπορώ να πετύχω κάποια πράγματα περισσότερα πάνω στη δουλειά μου και φυσικά περιμένω έναν μεγάλο έρωτα!

Με τον μπαμπά σου έχετε μια αγαπησιάρικη σχέση!
Έχουμε μια πολύ δυνατή σχέση παρόλο που έχουν γίνει πολλά μεταξύ μας. Δεν βλεπόμαστε καθημερινά, μπορεί να κάνουμε να βρεθούμε και 4 μήνες, θα μιλήσουμε, όμως, με μηνύματα.

Ο καθένας έχει τη ζωή του αλλά όταν βρεθούμε δεν είμαστε ψυχροί μεταξύ μας.
Τι ευτυχία να έχεις δύο μπαμπάδες… Και τον Γιάννη Βούρο και τον βιολογικό σου πατέρα…
Τρεις! Είμαι τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Έχω ξεχάσει εντελώς τι έδειξαν οι εξετάσεις του DΝΑ, στο μυαλό μου ο Γιάννης Βούρος είναι μπαμπάς μου, όπως και ο Σάββας, ο άντρας της μαμάς μου αλλά και ο βιολογικός μου πατέρας. Είμαι ευτυχισμένη που η μαμά μου έχει παντρευτεί έναν άνθρωπο τόσο αξιόλογο που έχει σταθεί επάξια δίπλα και στις δυο μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Το διαζύγιο μου το χρεώθηκα σαν προσωπική αποτυχία!»

Για πρώτη φορά! Ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολιάζει τον σύντροφο της Τζένης Μπαλατσινού: «Δεν βρίσκω τον λόγο που…»

Η Φαίη Σκορδά φοράει το πρώτο μαγιό στην Τήνο κι εμείς έχουμε όλες τις αρετουσάριστες φωτογραφίες!

loading...