Συνέντευξη στην εφημερίδα “Καθημερινή” και τη Γιώτα Σύκκα έδωσε η Μάρω Κοντού που μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την επιμονή της οικογένειας να μπει στην Εθνική Τράπεζα, ενώ δήλωσε περήφανη για την καταγωγή της από τη Σμύρνη.

Δείτε ακόμη: Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για την καταγωγή της που κανείς δεν γνώριζε!

«Νιώθω περήφανη που έχω καταγωγή από τη Σμύρνη. Ήμουν κάκιστη μαθήτρια, με 20άρια μόνο στην έκθεση, τη γυμναστική και τα τεχνικά. Έπαιζα με τα αγόρια, με τα κορίτσια, τις μοτοσυκλέτες, τα ποδήλατα και είχα διαρκώς γδαρμένα γόνατα. Το σόι μου ήταν στην Εθνική Τράπεζα ανώτατοι υπάλληλοι, ενώ η μητέρα εργαζόταν στο Υπουργείο Παιδείας. Η μαμά και η γιαγιά με πίεσαν να λάβω μέρος στον διαγωνισμό της τράπεζας, αλλά εγώ έγραψαν στην κόλλα: “Αναγκάζομαι να σας πω ότι δεν με ενδιαφέρει να με προσλάβετε”. Ο μπαμπάς χάθηκε όταν ήμουν δύο ετών, η γιαγιά ήταν πολύ αυστηρή, η μαμά έβλεπε το πάθος μου για τον χορό. Όταν τελείωσα τη σχολή της Πράτσικα και μπήκα στο χορό του Εθνικού Θεάτρου, συμβιβάστηκε».

Δείτε ακόμη: Μάρω Κοντού: Δεν θα πιστεύετε πόση σύνταξη παίρνει και τι εισπράττει από τα δικαιώματα των ταινιών; Τι αποκάλυψε η ίδια!

zappit

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ