Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να κατακτήσει την κορυφή μίλησε σε συνέντευξή της γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και μεταξύ άλλων έκανε την αποκάλυψη: «Μαστίγωνα τον εαυτό μου για να γίνω πρώτο όνομα!»

«Ναι, κουράστηκα πάρα πολύ για να γίνω αυτό που λέμε πρώτο όνομα. Αν αναλογιστείς οτι στη δουλειά μπήκα το 1990, τελικά καριέρα έκανα το 2003. Δούλεψα πάρα πολύ. Μαστίγωνα τον εαυτό μου. Έγινα στρατιώτης», είπε η Έλλη Κοκκίνου στο ένθετο People.

«Έπρεπε να αλλάξω για να με αποδεχτεί ο κόσμος. Τι να αλλάξω; Την εμφάνισή μου. Ήταν ένας βασικός λόγος που όλα πήγαν πιο αργά. Φυσικά και ήταν άδικο και ρατσιστικό. Είδες όμως πώς άλλαξα; Τι έμαθα από εκείνη την εποχή; Αν θες να μπεις στα βαθιά, κολύμπα!» και συνεχίζει «τον κόσμο δεν τον αφορούσε αν είχα παραπάνω κιλά επειδή είχα πρόβλημα με τον θυροειδή μου. Το αποτέλεσμα έβλεπε. Κι εγώ αυτό το αποτέλεσμα έπρεπε να το αλλάξω. Εύκολο, δύσκολο; Εμένα αφορούσε. Είχα να πολεμήσω σε πάρα πολλά μετωπα. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οι άνθρωποι μπορούν να καταφέρουν θαύματα. Αυτό που έκανα εγώ δεν ήταν τίποτα», ανακαλεί, ενώ σκέφτεται αν τελικά όταν πια έγινε πρώτο όνομα αναδύθηκαν μέσα της εκδικητικές τάσεις.

Δείτε ακόμη: «Όταν ο Αυτιάς έπαιρνε 50.000 € το μήνα και εγώ 1500 δεν μπορούσα να κάνω το μα@λ@κα!»: Ποιος κορυφαίος δημοσιογράφους το είπε;

Δείτε ακόμη: Kι όμως…Αυτό το πανέμορφο μωρό είναι κορούλα Ελληνίδας ηθοποιού!

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστο ζευγάρι Ελλήνων κατηγορήθηκε ότι έχει AIDS…

loading...