Όταν πριν από περίπου ένα χρόνο στις αρχές Δεκεμβρίου του 2015, ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Εριέττα Κούρκουλου βρίσκονταν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια στο κέντρο που τραγουδούσε τότε η Τάμτα, η κίνηση αυτή είχε ερμηνευτεί ως η «έμπρακτη» έγκριση της Εριέττας για τον δεσμό του αδελφού της με την τραγουδίστρια.

Ίσως τα πράγματα τότε να ήταν έτσι στην πορεία όμως άλλαξαν. Η σχέση των δυο γυναικών, όπως αναφέρει το ciao, δεν είναι ακριβώς ρόδινη. Για την ακρίβεια είναι το αντίθετο…

Έχασε το σπίτι της η Γκερέκου! Βουτηγμένος στα χρέη και ο Τόλης Βοσκόπουλος

Παρά το γεγονός ότι κι εκείνη ας την πούμε συνεύρεση, παρουσιάστηκε ως κοινή έξοδος των δυο γυναικών, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική, αφού όλο το βράδυ η μια απέυφευγε την άλλη. Ιδιαίτερα η Εριέττα την Τάμτα, όπως λένε όσοι ήταν παρόντες στη βραδιά και παρακολούθησαν από κοντά την συμπεριφορά των δυο γυναικών. Όπως αναφέρει πάντα το δημοσίευμα η Εριέττα και η Τάμτα δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν φίλες και μάλιστα η σχέση τους είναι πολύ δύσκολη, καθώς ανάμεσά τους βρίσκεται ένας άντρας που και οι δυο αγαπούν πολύ, με διαφορετικό τρόπο βέβαια.

tam

Η Εριέττα από την αρχή ήταν επιφυλακτική απέναντι σε αυτή τη σχέση, αλλά στην πορεία δέχτηκε να δώσει μια ευκαιρία. Παρόλα αυτά ο χρόνος δεν την έκανε να αλλάξει γνώμη, αντίθετα όσο περνούσαν οι μήνες φέρεται να ήταν όλο και πιο απόμακρη και να είχε περισσότερες αντιρρήσεις για τη σχέση αυτή.Τα θέματα που έχει με την Τάμτα έχουν να κάνουν με κάποιες κινήσεις της τραγουδίστριας απέναντι στη σχέση της με τον Πάρη , ενώ έβλεπε πως η σχέση αυτή έχει πολλές εντάσεις. Πέρα όμως από αυτά άνθρωποι που ξέρουν και τις δυο αναφέρουν πως πρόκειται για δυο εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες. Το τι θα συμβεί θα το δείξει ο χρόνος….

Πηγή:ciao

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ξέσκισε ξανά τον Νίκο Μουτσινά! Η αντίδραση του Πρωινού για την ηθοποιό!

Αντωνία Καλλιμούκου: Ο χωρισμός με τον Μισόκαλο και ο ρόλος της Ελένης Μενεγάκη!

Θα φάει παντόφλα! Η γλυκιά δήλωση της Μαίρης Συνατσάκη για τον πρώην της Μύρωνα Στρατή!

 

 

 

loading...