Από το περιοδικό YOU και τον Ανδρέα Θεοδώρου.

Η παρουσία της σε καθηλώνει. Για πολλά χρόνια υπήρξε η “μούσα” του Πάνου Κοκκινόπουλου, ενώ παρά τους ακραίους ρόλους που κατά καιρούς έχει παίξει στη “Δέκατη Εντολή” και στον “Κόκκινο Κύκλο”, στην πραγματικότητα πρόκειται για μια προσωπικότητα που από τη φωνή της και μόνο σε κάνει να ηρεμείς.

Ανάμεσα σε πολύωρες πρόβες και ταξίδια-αστραπή στην Κύπρο η Ειρήνη Μπαλτά φωτογραφίζεται για το “YOU”, μιλά για το τηλεοπτικό της comeback, τον έρωτα και τα όνειρά της, αποκαλύπτοντας πως διαθέτει καρδιά μικρού παιδιού…

_MG_9169

Μένεις στο κέντρο… Έχεις πέσει ποτέ θύμα εγκληματικής ενέργειας;
Έπεσα σε “τσαντάκια”, ο οποίος με έσερνε στον δρόμο! Ήταν τραυματικό όλο αυτό και σωματικά και ψυχικά. Επειδή με έσυρε για αρκετή ώρα έπαθα θλάση στο χέρι και έγκαυμα στο πόδι. Τελικά με εγκατέλειψε γιατί είδε ότι δεν μπορούσε να πάρει την τσάντα.
Έπαθες σοκ, φαντάζομαι…
Εκείνη τη στιγμή ήμουν ψύχραιμη. Μου έλεγαν να με πάνε στο νοσοκομείο και απαντούσα πως δεν έχω τίποτα. Γύρισα στο σπίτι να κάνω ένα μπάνιο και τότε άρχισα να πονάω… Εκεί τρομοκρατήθηκα λίγο. Θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει αυτοκίνητο γιατί με πέρασε από δύο διασταυρώσεις! Μετά για ένα μεγάλο διάστημα άκουγα μηχανάκι και ταραζόμουν… Πλέον προσπαθώ να μην αφήνω τον πανικό να με εξουσιάζει.
Αυτό είναι το μοναδικό περιστατικό που σου συνέβη;
Πριν από μερικούς μήνες μού διέρρηξαν το σπίτι. Μου έκλεψαν λίγα κοσμήματα και λίγα χρήματα. Μπήκα μέσα και είδα το απόλυτο χάος. Ήταν ένα σοκ. Φώναξα την Αστυνομία και μου πήρε πέντε μέρες για να το συμμαζέψω.
Είναι σαν βιασμός όλο αυτό…
Δεν το βίωσα σαν βιασμό. Παρότι φίλοι μού είχαν περιγράψει αυτή την αίσθηση εγώ δεν το ένιωσα έτσι! Για μία εβδομάδα φοβόμουν ότι θα ξαναχτυπήσουν, αλλά τώρα το έχω ξεπεράσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

you cover 132

loading...