Απαρηγόρητος ο πόνος του αδερφού του Παντελίδη, Τριαντάφυλλου αλλά και όλης της οικογενείας, για τον άδικο χαμό του αγαπημένου τους παιδιού.

Όσο οι μέρες περνούν, η απώλεια χαράζεται όλο και περισσότερο στις καρδιές τους! Η αγάπη του κόσμου, φίλων και θαυμαστών του Παντελή Παντελίδη, είναι συνέχεια κοντά τους, με χιλιάδες καθημερινά μηνύματα συμπαράστασης και συμπόνιας! Ο αδερφός του λοιπόν, Φίλλιος, δημιούργησε άλλη μία σελίδα στο facebook, με το όνομά του «Triantafyllos Pantelidis Filios», από την οποία μοιράζεται με όλον τον κόσμο φωτογραφίες, βίντεο και στιγμές από τον αδερ΄φο του, Παντελή!

Αυτό είναι το πόρισμα για το τροχαίο του Παντελιδη: «Ούτε ο Παντελής, ούτε η Φρόσω…»

Η πρώτη φωτογραφία; Μία εμφάνιση του Παντελή Παντελίδη, που το κοινό του στο κέντρο που εμφανιζόταν, τον είχαν πνίξει στην κυριολεξία με λουλούδια! Δείτε την φωτογραφία στο Youweekly.gr:

---632016-85750-050316154335_5621

Δείτε ακόμη: Δείτε για πρώτη φορά τον άνθρωπος που ανακάλυψε ότι κλέβουν τα προσωπικά δεδομένα του Παντελίδη! Όλες οι λεπτομέρειες από τον…

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη: Αυτή είναι η μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του Παντελίδη για τα 200.000 ευρώ που «πέταξαν» και τη λεηλασία των προσωπικών του αντικειμένων

Δείτε ακόμη: «Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη…»: Ποια παρουσιάστρια ξέσπασε για την συμπεριφορά της Σκορδά στον Παντελίδη; (Βίντεο)

loading...