Στις 5 Ιουλίου 2014, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού με μια κοινή δήλωση ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Παραμένουμε πάνω απ’ όλα μια αγαπημένη οικογένεια για τα παιδιά μας, η ψυχική ισορροπία και η ασφάλεια των οποίων είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή». Έπειτα από 18 χρόνια έγγαμου βίου ανακοίνωσαν ότι επιλέγουν χωριστούς δρόμους στη ζωή. Λόγια που εδώ και δύο χρόνια έγιναν πράξη, αφού η σχέση τους παραμένει πολύ καλή, με τους δικούς τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι δεν θα αλλάξει στο ελάχιστο ακόμα και τώρα που κρατούν στα χέρια τους το διαζύγιο, το οποίο εκδόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα!

437696«Ήταν μια καθαρά τυπική διαδικασία τόσο για τον Πέτρο όσο και για την Τζένη, που απέδειξαν τον σημαντικό ρόλο που παίζει ο ένας στη ζωή του άλλου, ακόμα και όταν προχώρησαν στις ζωές τους με άλλους ανθρώπους…» σημειώνει στο Youweekly.gr άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον. Πάντως η επόμενη μέρα μετά την έκδοση του διαζυγίου βρήκε την Τζένη Μπαλατσινού να απολαμβάνει τη βόλτα της πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ στο κέντρο της Αθήνας και τον Πέτρο Κωστόπουλο να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Αμερική για να βρεθεί κοντά στη μεγάλη του κόρη, Αμαλία, που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια, το παλαιότερο δημόσιο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ.

437697Το νέο κεφάλαιο στην προσωπική ζωή της Τζένης Μπαλατσινού, μετά τον χωρισμό από τον Πέτρο Κωστόπουλο, ακούει στο όνομα Ανδρέας Παππάς και σύμφωνα με τα όσα ελάχιστα έχει δηλώσει η ίδια πρόκειται για έναν άντρα που τη δεδομένη χρονική περίοδο τής χάρισε συναισθηματική ασφάλεια. Μάλιστα, ενώ το ζευγάρι έχει πολλούς μήνες να απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό, η παρουσιάστρια απαντά αινιγματικά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου: «Ποιος ξέρει;Mπορεί να μείνω και στο ράφι!

Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο περιοδικό You που κυκλοφορεί Τετάρτη 23/11…

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έκτακτο: Οι φωτογραφίες Σπυροπούλου – Κοτσοβού που πλακώνονται στα μπουζούκια! (Photos)

Ελένη Μενεγάκη: Aνησυχία για την υγεία της – Η υπέρβολικά αδυνατισμένη εικόνα της που σοκάρει! (Photos)

Το ανοιχτό μικρόφωνο την πρόδωσε! Τι είπε η Λέχου για το χωρισμό της Σκορδά νομίζοντας πως δεν την ακούει κανείς;

loading...