Είναι sexy, όμορφη, ελεύθερη και ωραία. Το κορίτσι από την Κύπρο από μικρή ονειρευόταν να κατακτήσει τον κόσμο. Η Γεωργία Γεωργίου στα 24 της χρόνια δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε όλους τους τομείς, αφού με ό,τι καταπιάνεται το φέρνει εις πέρας με επιτυχία.

Η ίδια εκτός από τη φυσική ομορφιά της –πολλοί την παρομοιάζουν με τη θεά Αφροδίτη– διαθέτει και μια έντονη προσωπικότητα. Φέτος την απολαύσαμε στην “Ελληνοφρένεια” σε έναν κόντρα ρόλο, αυτόν της “αφελούς γκόμενας” που στις μέρες μας συναντάμε συχνά, αφού με αυτόν τον τρόπο αρκετές θεωρούν πως μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο, κάτι που η ίδια σαφώς και δεν υιοθετεί με τη μέχρι τώρα στάση της στα media

_MG_5098

Είσαι από την Κύπρο, πώς αποφάσισες να την αφήσεις;
Εκεί γεννήθηκα και μεγάλωσα μέχρι τα 18 μου, οπότε και μετακόμισα στην Αθήνα λόγω σπουδών. Όμως την Κύπρο δεν την αφήνω πότε, με κάθε ευκαιρία την επισκέπτομαι, και το καλοκαίρι πάντα το περνώ στην αγαπημένη μου πατρίδα κοντά στους δικούς μου ανθρώπους.

Πώς θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου; Είσαι party animal ή σπιτόγατα;
Μάλλον είμαι σπιτόγατα, προτιμώ την ηρεμία του σπιτιού μου. Μου αρέσει να χαλαρώνω αλλά όταν πω ότι θα βγω… γυρνάω σπίτι το πρωί!

Έχεις φίλους γυναίκες ή άντρες;
Είμαι υπέρ το δέον κοινωνική, κάτι που μερικές φορές μπορεί και να παρεξηγείται. Μου αρέσει να νιώθω οικεία με τους ανθρώπους που έχω γύρω μου και έτσι «σπάω τον πάγο» αμέσως! Έχω περισσότερους φίλους άντρες, αλλά και γυναίκες.

_MG_5055

Ζήλια από γυναίκα έχεις νιώσει;
Όχι, δεν έχω νιώσει. Δεν μου αρέσει γενικότερα αυτός ο ανταγωνισμός που υπάρχει μεταξύ των γυναικών, κάτι που προσπαθώ να αποτρέπω.

Με τους άντρες πώς τα πας; Αυτό το διάστημα είσαι ερωτευμένη;
Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. Απολαμβάνω το καλοκαίρι μου. Από το χειμώνα βλέπουμε!

Ποιοι άντρες σου αρέσουν ή μάλλον ποιος είναι ο ιδανικός άντρας για σένα;
Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο άντρα στο μυαλό μου ως προς την εξωτερική εμφάνιση. Σαφώς και θα πρέπει να πληροί κάποια χαρακτηριστικά τα οποία θεωρώ ιδανικά για μένα. Αν δεν υπάρξει έστω μια έλξη απ την πρώτη στιγμή, μάλλον δεν είναι ο ιδανικός!

Με τα αγόρια είσαι τολμηρή; Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει για άντρα;
Τολμηρή; Με λες και ξενέρωτη! Είμαι παραδοσιακή. Ο άντρας Θα κάνει το πρώτο βήμα για να με προσεγγίσει. Ακόμα και να μου αρέσει κάποιος, αν δεν κάνει το πρώτο βήμα μάλλον δεν θα το εκδηλώσω ποτέ! Όσο για τρέλα, μη ρωτάς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER_120.indd

loading...