Τους τελευταίους μήνες έχει έρθει στην επικαιρότητα το όνομα της Μίνας Αρναούτη. Η Μίνα που πραγματικά έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή,  ήταν κολλητή με τον Παντελή Παντελίδη αλλά και τον αδελφό του Τριαντάφυλλο

Αυτή η φιλία μόνο παροδική δεν ήταν. Η barwoman γνωριζόταν με τα δύο αδέλφια, δύο χρόνια πριν από το μοιραίο τροχαίο και έκαναν πολύ παρέα. Η αρχή της σχέσης τους -πάντα φιλική για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις- ξεκίνησε λίγο μετά την κάθοδο της κοπέλας από την Μυτιλήνη, καθώς ήθελε να κυνηγήσει το όνειρο της δημοσιογραφίας και της τηλεπαρουσίασης.

Μάλιστα το πρώτο διάστημα της παραμονής της εδώ κυνήγησε πολλά casting και δοκιμαστικά ωστόσο όπως είναι γνωστό η αγορά αυτή την περίοδο είναι πολύ κλειστή και έτσι η κοπέλα για βιοποριστικούς λόγους εργάστηκε ως υποδοχή αλλά και barwoman σε διάφορα στέκια της παραλιακής.Η φιλία τους έγινε ακόμη πιο δυνατή το καλοκαίρι πριν το ατύχημμα στην Ίο όπου τόσο η Μίνα αλλά και η Φρόσω δούλευαν μαζί σε γνωστό στέκι του νησιού. Έτσι γνωρίστηκεμ όπως αναφέρει το ciao, με τον Παντελή ο οποίος πολλές φορές την επισκεπτόταν στα μαγαζιά που εργαζόταν και με τον καιρό ήρθαν πιο κοντά.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Αντώνης Κανάκης: Αυτή είναι η καλλονή εγκυμονούσα σύντροφός του – Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους (Βίντεο)

Στο τσακίρ κέφι! Το ‘ριξαν στο Ικαριώτικο Ρουβάς-Παπαρίζου (Βίντεο)

Πόσο κρίμα! Ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη (Βίντεο)

loading...