Μπορεί σήμερα όλοι να ασχολούνται με την εκλογή του Τραμπ, όμως εντύπωση προκαλεί ένα δημοσίευμα της  ηλεκτρονικής έκδοση της Λαρισαϊκής εφημερίδας «Ελευθερία».

Συγκεκριμένα αναφέρει πως η Φαίη Σκορδά παντρεύτηκε τον Γιώργο Λιάγκα το 2010, τη χρονιά που χώρισε η Ελένη Μενεγάκη τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο είχαν παντρευτεί το 2001.

gamogamo2

Αυτό ωστόσο που προκάλεσε εντύπωση  είναι το ότι και οι δυο χωρισμοί έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Λαρισαίους. Τα διαζύγιά τους, λοιπόν, άφησαν την πόλη «χωρίς σταρ νύφη». Δείτε το κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της «Ελευθερίας».

Μείναμε χωρίς σταρ νύφη στη Λάρισα

«*ΜΠΟΡΕΙ η περιοχή της Λάρισας να παράγει σιτάρι, με τις σταρ όμως δεν τα πάει και τόσο καλά, δεν τις αντέχει τις τηλεστάρ.

Διαζύγιο με Λάτσιο η Ελένη Μενεγάκη που ήταν νύφη στο Τζουρμακλί, διαζύγιο και με τον Λιάγκα η Φαίη Σκορδά νύφη μέχρι πρότινος στο Καρατζιόλι Τυρνάβου. (Το μοναστήρι να ΄ν΄ καλά…)

Νύφη στο Τζουρμακλί ήταν η Ελένη, όπου «Τζουρμακλί» οι Άγιοι Ανάργυροι, από όπου κατάγεται ο Γιάννης Λάτσιος, νύφη στο Καρατζιόλι Τυρνάβου η Φαίη, όπου «Καρατζιόλι» το Αργυροπούλι από όπου κατάγεται ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Σάσας Μπάστα με τον Βαλεντίνο; Στη φόρα όλη η αλήθεια

Ξεχάστε την όπως την ξέρατε! Νέο look για τη «Μαρία την Άσχημη» (Photo)

Έκπληξη! Mε νέα εντυπωσιακή κοπέλα στο πλευρό του ο Μύρωνας Στρατής -Δεν είναι άλλη από την…

loading...