Πέρασαν περίπου εννέα μήνες από την ημέρα που είδαμε για πρώτη φορά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον νεαρό επιχειρηματία Γιώργο Κοτσοβό που δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών και του real estate.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, με δυο χωρισμούς  και μια επανασύνδεση για το νεαρό ζευγάρι., με το τελευταίο επεισόδιο ανάμεσά τους να γράφεται την προηγούμενη εβδομάδα. Πρόκειται για μια σχέση που είχε πλούσιο παρασκήνιο, τόσο κατά τη διάρκειά της όσο και στα διαλείμματα. Η πιο juicy και άγνωστη λεπτομέρεια αφορά έναν άνθρωπο κλειδί για τον ζευγάρι που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Κοντομηνά.

kotsΕίναι γνωστό πως ο πρόεδρος του Alpha έχει φιλικές σχέσεις με τους παρουσιαστές και δεν είναι τυχαίο το ότι ήταν ο πρώτος που στήριξε τη Μενεγάκη σε μια δύσκολη στιγμή της. (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ). Έτσι δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος και στη σχέση της Σπυροπούλου με τον επιχειρηματία. Γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο η παρουσιάστρια ζήτησε τη βοήθεια του Κοντομηνά να της σταθεί σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Spirto, τον έπεισε να πάρει τηλέφωνο τον Γιώργο Κοτσοβό και να τον διαβεβαιώσει για ένα πράγμα. Ότι η Κωνσταντίνα είναι ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι και ότι δεν ευθύνεται εκείνη για το ότι οι παπαράτσι τους καραδοκούν σε κάθε τους βήμα. Κάτι που είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα την οικογένεια του Κοτσοβού.  Παρότι ο Γιώργος Κοτσοβός ταράχτηκε τελικά δεν πείστηκε από το τηλεφώνημα του προέδρου και έτσι το ζευγάρι χώρισε οριστικά.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Βόμβα μεγατόνων: Πασίγνωστος επιχειρηματίας στο κύκλωμα Αγγλούπα- Ρομά!

Επιδημία! Ξαφνικό… διαζύγιο για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια

Σοκ! Απείλησαν με όπλο τον Βασίλη Καρρά

loading...