Μαθήματα δημοσιογραφίας από τον Γιώργο Λιάγκα, το Youweekly.gr και το περιοδικό You ΔΕΝ δέχονται!!! Κριτική δεχόμαστε! Αλλά το να ασκείς κριτική με τέτοια υποκρισία, αυτό είναι ενάντια στην όποια δημοσιογραφική δεοντολογία επικαλείται ο όποιος Γιώργος Λιάγκας!

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο βίντεο (Δείτε το βίντεο ΕΔΩ), ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του «Το Πρωινό», έκανε μία κριτική για το περιοδικό You, που αποκάλυψε τις φήμες χωρισμού του Αρναούτογλου με την Κόκλα. Δεν του άρεσε το ρεπορτάζ μας και θεώρησε ότι τέτοια ρεπορτάζ δεν πρέπει να γράφονται. Και τώρα προσέξτε την υποκρισία! Σχολίασε το δημοσίευμα ενός περιοδικού και ενός site που το κρίνει ο κόσμος κάθε μέρα. Το θεώρησε το δημοσίευμα επιβαρυντικό για την οικογένεια του Αρναούτογλου.

Και απαντάει το Youweekly λοιπόν: «Ρε φίλε, αν το δημοσίευμα δεν σου άρεσε, τότε γιατί αφιέρωσες στην εκπομπή σου 5 ολόκληρα λεπτά από τον τηλεοπτικό χρόνο γι’αυτή την ιστορία; Αυτή είναι και η υποκρισία του δημοσιογράφου, που φροντίζει από την μία μεριά να το παίζει δήθεν δίκαιος και κριτικός με το δημοσίευμα, αλλά από την άλλη, ο κιτρινισμός του και τα νούμερα τηλεθέασης τον οδηγούν να «παίζει» αυτό το δημοσίευμα, που δήθεν δεν είναι… δημοσιογραφικά σωστό! Αν είσαι μάγκας δημοσιογράφος, δεν αναφέρεις ποτέ και κανένα δημοσίευμα που δεν θεωρείς ότι έχει βάση και είναι σωστό, αλλιώς όλα τα άλλα είναι φθηνή υποκρισία! Φθηνή προπαγάνδα, υπέρ του ανταγωνισμού του περιοδικού You και κοροϊδία των τηλεθεατών, που βρίσκονται μπροστά απο τους δέκτες τους. Πάντως, μια συμβουλή στον Γιώργο Λιάγκα από το Youweekly.gr: Αν τα αφεντικά σου, σου λένε να χτυπήσεις το You, βρες κανά πιο έξυπνο τρόπο

Δείτε ακόμη: Διαζύγιο – βόμβα για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

loading...