Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά παραχώρησε ο Βασίλης Μαλούχος που αναφέρθηκε στην απώλεια των δύο παιδιών του από τη μάστιγα των ναρκωτικών.

ithopoios

Δείτε ακόμη: «Εννοείται ότι τα γράφω μόνο και μόνο επειδή ξέρω ότι δεν μπορεί (;) πια να με απειλήσει»! Απίστευτη μετά θάνατον καταγγελία για τον Μάκη Ψωμιάδη!

Με την δεύτερη γυναίκα σου, την Άσπα, αποκτήσατε δυο γιους, που δυστυχώς έφυγαν πρόωρα από τη ζωή. Δύο χτυπήματα της μοίρας που κάνουν τη ζωή σου να μοιάζει με αρχαία τραγωδία…

Δεν ξέρω πώς ζω… Καμιά φορά αναρωτιέμαι: «Γιατί όλα αυτά σε μένα;».

Ως γονέας δύο παιδιών-θυμάτων των ναρκωτικών δεν σκέφτηκες να κάνεις κάτι για την καταπολέμηση αυτής της μάστιγας;

Θα ήθελα να ασχοληθώ με το θέμα της καταπολέμησης των ναρκωτικών, μέσα από ειδικά προγράμματα στα σχολεία, αλλά γι’ αυτό χρειάζομαι την άδεια και τη συμπαράσταση της Πολιτείας. Ωστόσο, αυτό που κάνω είναι, όταν μπορώ με δικά μου έξοδα, γιατί δεν έχω οικονομική ενίσχυση από τρίτους, να ανεβάζω το θεατρικό έργο “Ηρωίνη – Ελλάς 1-0”, που είχε γράψει ο γιος μου ο Μάριος, ο οποίος ήταν πολύ ευαίσθητος κι έγραφε και ποιήματα.

Δείτε ακόμη: Ο δημοσιογραφος Τάσος Δούσης με μία φωτογραφία για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, εξηγεί γιατί δεν πρόκειται να αποδοθεί δικαιοσύνη για την 4χρονη Μελίνα

Δείτε ακόμη: Οι Έλληνες επώνυμοι που αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τα παιδιά τους.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ