Ο Τζίμης Πανούσης μίλησε για όλα με το ιδιαίτερο χιούμορ του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People thema. Μεταξύ άλλων ανφέρθηκε σε ένα περιστατικό, όταν ο Αντώνης Ρέμος του ζήτησε να μην ασχολείται με τη ζωή του.

Πρέπει να δημοσιοποιεί κάποιος τόσο προσωπικά στοιχεία της ζωής του;

Τα δημόσια πρόσωπα δεν διακαιούνται προσωπική ζωή. Όταν μπαίνεις στη δημόσια αρένα είσαι ανοιχτός, γι’ αυτό και η σάτιρα δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Άλλωστε όταν είσαι γκέι είναι καλύτερα να το αποδεχτείς παρά να τυραννάς μια γυναίκα, να την παντρεύεσαι, να μην τη π@δάς ποτέ και να έχεις μια οικογένεια- φερετζέ και δυστυχισμένη. Πατέρας, σου λέει ο άλλος, ενώ είναι μια λουλού, πιο γυναίκα από τις γυναίκες, που τα βράδια βγαίνει με ποδοσφαιριστές και πολίστες.

Σας έχουν ποτέ πάρει τηλέφωνο για να σας ζητήσουν να κόψετε κάποιο νούμερο;

Πολλές φορές, αλλά εγώ πεισμώνω και γίνομαι χειρότερος. Και ο Ρέμος με πήρε πριν από λίγο καιρό, στην αρχή με τσαμπουκά και έπειτα πιο ευγενικά, για να μου ζητήσει να μην ασχολούμαι με τη ζωή του. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κάνω τηλεόραση.

Ποιος άνθρωπος μπορεί να σας επηρεάσει στη δουλειά;

Η συζυγός μου, που είναι σκηνοθέτης, μου κάνει παρατηρήσεις κι εγώ συνήθως τις αποδέχομαι, γιατί έχει καθαρό μάτι και είναι άνθρωπος της δουλειάς.

Δείτε ακόμη: Βόμβες Βερύκιου για Πέτρο Κωστόπουλο! Βαριές κουβέντες για τον δημοσιογράφο…

Δείτε ακόμη: «Μαστίγωνα τον εαυτό μου για να γίνω πρώτο όνομα!»: Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια το αποκάλυψε;

Δείτε ακόμη: Άστραψε και βρόντηξε ο Ρήγας για την Παναγιωτοπούλου με νέα επίθεση: «Αν δεν ανακαλέσει…»!

 

loading...