Εννέα μήνες έχουν περάσει από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και η Μίνα Αρναούτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο. Οι επιθέσεις που δέχεται είναι καθημερινό φαινόμενο, με πολλούς να φτάνουν στο σημείο να την κατηγορούν πως εκείνη ευθύνεται για τον θάνατο του τραγουδιστή. (Δείτε εδώ)

Όσο και αν η Μίνα έχει ρίξει όλο το βάρος της στις φυσικοθεραπείες, προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει στην παλιά της ζωή, τα απειλητικά μηνύματα δεν την αφήνουν σε ησυχία. Ευτυχώς ωστόσο, σε όλο αυτό δεν είναι μόνη. Κοντά της εκτός από τη μητέρα της, έχει και μερικούς καλούς της φίλους οι οποίοι της συμπαραστέκονται δημόσια. Κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα όταν μια διαδικτυακή της φίλη πήρε θέση και ξέσπασε. Μέσα από ένα οργισμένο post στο Facebook, έγραψε πως πρέπει να πάρει θέση ένας δικηγόρος προκειμένου να βουλώσουν τα στόματα. Μάλιστα δεν έκρυψε πως πρέπει να κάνουν τα πάντα προκειμένου να τους πάρουν μέχρι και τα σ@βρακα, έτσι ώστε να πάψουν να πετούν λάσπη. Διαβάστε το οργισμένο μήνυμα που προκάλεσε σάλο.

eee

Ενώ μετά από λίγο η Μίνα πήρε θέση, δείχνοντας πως συμωφωνεί με όσα έγραψε οι φίλοι της. «Είσαι Θεά,. Κι ο κάθε πικραμένος έχει γνώμη».

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Τους τσακώσαμε! Ξανά στο σπίτι της Σκορδά ο Λιάγκας μετά το διαζύγιο -Πώς αντέδρασαν οι γιοι του; (Photos)

Σαν από παραμύθι! Δείτε πώς στόλισε ο Μένιος Φουρθιώτης το γραφείο του στο Epsilon [Photo]

Νένα Μεντή: Ούτε που διανοείστε πόσο χρονών είναι

loading...