Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μπορεί να δικαιώθηκε από το Διοικητικό Εφετείο για το πρόστιμο των 3,7 εκατ. ευρώ για εμβάσματα ύψους 5,28 εκατ. ευρώ, τα οποία είχε στείλει στην Κύπρο τη διετία 2010-2011, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, θα αντιμετωπίσει νέο έλεγχο.

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών, μάλιστα, λένε ότι η υπόθεση δεν έκλεισε με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου και ο τραγουδιστής  θα επανελεγχθεί, όχι μόνο τα έτη 2010 – 2011, που έστειλε τα χρήματα στην Κύπρο, αλλά και για την 12ετία 2000-2012, για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποίησε μέσω των τραπεζικών του λογαριασμών και για τα εισοδήματα που δήλωσε στην Εφορία τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Αν ο τραγουδιστής δεν καταφέρει να δικαιολογήσει τα ποσά αυτά με βάση τα εισοδήματα που εμφάνισε στις φορολογικές δηλώσεις των ετών 2001-2013, θα κληθεί να καταβάλει επιπλέον φόρους εισοδήματος και προσαυξήσεις για την αδικαιολόγητη προσαύξηση της περιουσίας του.

Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να κληθεί να πληρώσει και μεγαλύτερο ποσό από το αρχικό πρόστιμο που του είχε επιβληθεί μετά τον έλεγχο των εμβασμάτων της Κύπρου τη διετία 2010-2011.

Οριστικό τέλος στην περιπέτεια με την Εφορία θα δοθεί μόνο αν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης καταφέρει να καλύψει τα συγκεκριμένα ποσά, αποδεικνύοντας ότι προέρχονται από εισοδήματα που έχουν αποκτηθεί νόμιμα και έχουν φορολογηθεί ή απαλλαγεί νόμιμα από τον φόρο.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη βόμβα! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Η απίστευτη αντίδραση της Καλλιμούκου όταν την ρώτησαν για την Μενεγάκη! Το «καρφί» που θα συζητηθεί…

Baby Boom! Δημήτρης Κοργιαλάς – Φωτεινή Ψυχίδου: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Το οικονομικό παντελόνι από τα Stradivarius που θα απογειώσεις τις εμφανίσεις σου!

Η Έλενα Aσημακοπούλου μας υποδέχεται στο εντυπωσιακό της σπίτι στον Άγ. Στέφανο και φωτογραφίζεται με την κορούλα της (Photos)

Χάσαμε τα λόγια μας! Ούτε που φαντάζεστε τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη

loading...