Πριν χρόνια είχε επιλεγεί ως ο ωραιότερος άντρας της Κύπρου και ως Mr Cuprys είχε λάβει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό αντρικής ομορφιάς στην Ταϊλάνδη.

Τότε λεγόταν Μενέλαος και ήταν barman σε μια από τις πιο γνωστές disco της Λευκοσίας. Τώρα λέγεται Νήφων και είναι μοναχός στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στους πρόποδες του όρου Τρόοδος.

Το μοναστήρι ακολουθεί το ιδιαιτέρως απαιτητικό Αγιορείτικο τυπικό. Η εξαφάνιση του από τη κοσμική ζωή της Κύπρου σε ηλικία μόλις 24 ετών το 1995 είχε προκαλέσει έκπληξη αφού φαίνεται πως δεν είχε ενημερώσει κανένα από τους φίλους του. Ήταν η περίοδος που ο Μενέλαος Μιχαηλίδης μετά τη στρατιωτική του θητεία είχε τελειώσει τις πανεπιστημιακές του σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και ανοιγόταν μπροστά του μια ζωή με προοπτικές.

Τον πατέρα Νήφων «ανακάλυψε» το blog Taxidiaris σε ένα αφιέρωμα για το Μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου. «Φαίνεται τόσο διαφορετικό και δύσκολο να γίνει αποδεκτό. Για χρόνια οι ίδιοι οι γονείς μου δεν το δέχονταν…», δήλωσε ο μοναχός ο οποίος ασχολείται με τη ξενάγηση των πιστών και την καλλιέργεια βοτάνων, μαζί με ακόμα 6 μοναχούς.

Ο πατέρας Νήφων πριν εγκαταλείψει τα εγκόσμια: kjkj

Ο πατέρας Νήφων τώρα: lllΔείτε τον Μενέλαο Μιχαηλίδη στο 15:10, 23:23 και 28:34 από τα διεθνή ανδρικά καλλιστεία στη Ταϊλάνδη το 1995:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το «καρφί» της Σπυροπούλου on air και η αντίδραση των συνεργατών της: «Παίζει το μάτι μου συνέχεια γιατί…»

Ανατροπή στο διαζύγιο του Γιώργου Παπανδρέου! Αρνείται πλέον να χωρίσει με την Άντα!

Ωχ! Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κοντοβά για τον κρυφό γάμο και τον χωρισμό με τον Μπουρδούμη! (Βίντεο)

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ