Δεν μασά τα λόγια του. Σε κάθε του συνέντευξη επιλέγει να μοιραστεί με το κοινό τα πιο καλά κρυμμένα του μυστικά. Όπως έκανε και τώρα όταν θέλησε να βγάλει στην επιφάνεια τα πάθη και τις… εξαρτήσεις του. «Δεν γίνεται να αποποιηθώ ένα παρελθόν, το οποίο λατρεύω και είναι η προίκα μου. Όμως, ζω στο σήμερα, που είναι μια συναρπαστική εποχή. Ζεις πιο ελεύθερα κι έχεις μεγαλύτερες δυνατότητες στην επικοινωνία, αρκεί να τη διαχειρίζεσαι σωστά» αναφέρει στη συνέντευξή του στο People.

Ενώ αναφέρει όσον αφορά τη σχέση του με το χρόνο αναφέρει πως «εμείς τον καθορίζουμε. Έχω διαπιστώσει πια πως τα πράγματα είναι μετρήσιμα. Μπαίνουμε σε ένα χρονικό όριο. Ζεις δημιουργικά, έχεις την ένταση και την ορμή της ζωής, γεύεσαι τους καρπούς της δημιουργίας σου, πληρώνεις το τίμημα των σφαλμάτων σου, αλλά όλα αυτά σε μια περιορισμένη χρονική κλίμακα. Δεν με τρομάζει ο χρόνος. Είμαι συμβιβασμένος, εξάλλου δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά» αναφέρει.

Τέλος δεν διστάζει να παραδεχτεί τα λάθη του. «Έχω ζήσει πολλές εμπειρίες στη ζωή μου και έχω κάνει ακρότητες. Πλέον προσπαθώ να υποτάξω τα πάθη μου. Για παράδειγμα, δεν ήθελα να είμαι δέσμιος του τσιγάρου, γι’ αυτό πριν από 10 χρόνια έκοψα το κάπνισμα. Πάντως, χρειάζεται κάποιες φορές να ξεφεύγεις. Μου αρέσει, π.χ., το ποτό κι αυτό το νεφελώδες πράγμα που σου προκαλεί, αλλά και η ευκολία που σου δίνει  στην επικοινωνία».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Η Lady Gaga σχολίασε τη μίμηση της Μελίνας στο «YFSF» – Δείτε τι είπε

Η εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη στο YFSF που έκλεψε τις εντυπώσεις – Πού μπορείς να βρεις το ρούχο που φοράει;

Ο TUS «άδειασε» τη Μαγγίρα για τη μίμησή της στο «YFSF» – Η οργισμένη απάντηση του τραγουδιστή

 

loading...