Από το περιοδικό YOU και τον Γιώργο Μπέζα.

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη ότι η Τζένη Μπαλατσινού έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, μετά το χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, και ζει τον έρωτά της εδώ και δέκα μήνες στο πλευρό του Ανδρέα Παππά, ο φωτογραφικός φακός του YOU “τσάκωσε” το πρώην ζευγάρι στο “Golden Hall”, όπου οι δυο τους απόλαυσαν τον καφέ τους και συνομίλησαν σαν καλοί φίλοι. Είναι η πρώτη φορά, μάλιστα, που ο φακός τούς απαθανατίζει μαζί μετά την αποκάλυψη πως η παρουσιάστρια είναι ξανά ερωτευμένη.

2391695

Ο Πέτρος και η Τζένη έφτασαν χωριστά προσπαθώντας να αποφύγουν τα φλας των παπαράτσι. Πρώτος έκανε την εμφάνισή του εκείνος και με καθυστέρηση λίγων λεπτών έφτασε και η παρουσιάστρια, ενώ επέλεξαν να καθίσουν στο εσωτερικό του ιταλικού café “Ιl Βarretto”. “Η αμηχανία και των δύο ήταν φανερή”, λέει αυτόπτης μάρτυρας στο YOU. Πολλοί, μάλιστα, μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από το ερωτικό καλοκαίρι που πέρασε εκείνη στην Πάτμο έλεγαν πως οι πρώην σύζυγοι δεν έχουν καλές σχέσεις και πως ο παρουσιαστής έχει ενοχληθεί που δεν φρόντισε να προστατεύσει την προσωπική της ζωή.

2391704

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει, αφού, σύμφωνα με το φιλικό τους περιβάλλον, οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση. Μάλιστα, όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του περιοδικού μας, δείχνουν σαν να μη χώρισαν ποτέ και διατηρούν ο ένας για τον άλλον πολύ όμορφα συναισθήματα… Άλλωστε, χώρισαν μόνο ως σύζυγοι και πάντα ο ένας θα ενδιαφέρεται για τον άλλο σαν δυο άνθρωποι που αγαπήθηκαν πολύ και απέκτησαν τρία παιδιά, για το χατίρι των οποίων βάζουν στην άκρη κάθε προσωπικό εγωισμό. Εκείνη πάντα μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον πατέρα των παιδιών της, ενώ για τον Πέτρο η Τζένη θα είναι η γυναίκα που ερωτεύτηκε πολύ και που τον έκανε να απαρνηθεί την εργένικη ζωή και να την παντρευτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ