Νομικό «πονοκέφαλο» στον Δήμο Βερύκιο προκαλείτο εξώδικο που του απέστειλε γνωστός βουλευτής, υποστηρίζοντας ότι τον κατηγορεί δημοσίως, επειδή διερευνά τα πεπραγμένα του προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά.

Σύμφωνα με τα parapolitika, το εξώδικο κοινοποιείται μεταξύ άλλων στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, στον υπουργό Δικαιοσύνης, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στους οικονομικούς εισαγγελείς αλλά και στο Ε.Σ.Ρ και στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων!

Το εξώδικο «υπογράφει» ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος καθώς αναφέρει πώς : «σας καλώ εξωδίκως όπως ορίζει ο νόμος εντός 10 ημερών, στην ίδια ώρα, στην ίδια εκπομπή και στην ίδια χρονική έκταση να αποκαταστήσετε τα όσα ψευδή και συκοφαντικά είπατε, καθώς και να διαβάσετε την συνημμένη επιστολή – απάντηση που απέστειλα με email μετά την συγκεκριμένη εκπομπή, καθώς και την παρούσα εξώδικο επιστολή, την οποία σας συγκοινοποιώ με την παρούσα. Σας επαναλαμβάνω πως εάν δεν πράξετε τα όσα ορίζει ο νόμος, θα κινηθώ αστικά και ποινικά τόσο εναντίον σας όρο και εναντίον των όσων νόμιμα εκπροσωπούν την εταιρεία “alpha media group”. Διαμαρτύρομαι για τη μέχρι σήμερα απαράδεκτη και ποινικώς κολάσιμη εις βάρος μου συμπεριφορά σας»

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ποια αγαπημένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Το συγκινητικό μήνυμα του Βασίλη Καρρά για την απώλεια της μητέρας του: «Έχω την ανάγκη να…»

Θα γίνει χαμός: Ανοίγει το μπαρ που θα επιτρέπει την είσοδο μόνο σε όμορφους και όμορφες! Θα το επισκεφτείτε;

loading...