Από την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Είτε με μαγιό είτε με βραδινή τουαλέτα, η Μπέττυ Μαγγίρα έχει κάθε φορά έναν μοναδικό τρόπο να σε κάνει να μένεις με το στόμα ανοιχτό. Μετά από μια πολύ δύσκολη περσινή χρονιά -με θέατρο και τηλεόραση- το 2016 την βρίσκει σχεδόν ξεκούραστη, έχοντας βγει από μια μεγάλη θεατρική επιτυχία, και γεμάτη όνειρα για το νέο έτος που μόλις ξεκίνησε. Και για ακόμα μία φορά μοιράζεται τις σκέψεις και τα σχέδιά της με το YOU σε μια φωτογράφιση που θυμίζει editorial μόδας!

_MG_0377

Δείτε ακόμη: Μπέττυ Μαγγίρα: Η φωτογράφιση με μαγιό και η αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί!!!

Σου λείπει η τηλεόραση;
Μου αρέσει, αλλά όχι αυτό που έκανα πέρυσι. Δεν ήταν στα μέτρα μου. Μου λείπει, όμως, η παρέα, τα παιδιά κι από την άλλη -κακά τα ψέματα- η τηλεόραση είναι ένα δυνατό μέσο στο οποίο μπορείς να διαφημίζεις αυτά που κάνεις. Όμως νιώθω -και έχω αποφασίσει- ότι στη φάση που είμαι θέλω να κάνω ένα restart, ένα νέο ξεκίνημα. Να κλείσει, δηλαδή, ο κύκλος όσων έκανα -χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα ξανακάνω θέατρο ή τηλεόραση – και να κάνω καινούρια πράγματα χωρίς να χρειαστεί να μπω σε καλούπια.
Έχεις μπει σε καλούπια;
Πάντα επέλεγα αυτό που θα κάνω ακόμα κι αν στην πορεία εξελισσόταν λίγο διαφορετικά. Η τηλεόραση, άλλωστε, έχει και το εξής: Δεν πουλάει κάτι, πρέπει να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Όπως έγινε και πέρυσι αλλά δεν θέλω να ξαναμπώ σε αυτό το τριπάκι. Επιθυμώ να ξεκινήσω με κάτι συγκεκριμένο που να μου ταιριάζει και να πορευτώ με αυτό. Προτιμώ να απέχω από το να κάνω πράγματα που δεν μου ταιριάζουν.

Δείτε ακόμη: Μπέττυ Μαγγίρα: Έτσι έχασε σε χρόνο ΡΕΚΟΡ τα κιλά της εγκυμοσύνης!
Μετάνιωσες που έκανες το απογευματινό;
Όχι, καθόλου. Έμαθα πράγματα. Θεωρώ ότι το πολεμήσαμε και πήγε και αρκετά καλά η εκπομπή σύμφωνα με τα τότε δεδομένα. Νομίζω ότι ήταν μια ωραία παρέα -για νεοσύστατη εκπομπή- που δεν ήταν παρέα.
Μου είπες ότι σου λείπουν τα παιδιά. Όλα;
Ο Γιώργος (σ.σ. Λιανός) που είχαμε πολλά κοινά και στο χιούμορ αλλά και στην αντιμετώπιση των πραγμάτων και η Αλέκα (σ.σ. Καμηλά) με την οποία ήμασταν ήδη φίλες. Με την Κατερίνα Καινούργιου σίγουρα δεν ταιριάζαμε τόσο πολύ, αλλά τα καταφέραμε νομίζω να έχουμε μια αξιοπρεπή συνεργασία. Φίλες δεν γίναμε…

_MG_0440

Δείτε ακόμη: Κορμί… θανατηφόρο! Δες την Μπέτυ Μαγγίρα με ΜΑΓΙΟ!
Τι θα ήθελες να κάνεις για νέα αρχή;
Έχω πράγματα στο μυαλό μου και ξέρω τι μου ταιριάζει αλλά δεν θέλω ακόμα να το προσδιορίσω. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις. Σίγουρα πιστεύω ότι το βραδινό μού πάει πιο πολύ γιατί εμπεριέχει ελευθερία λόγου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω και σε ένα πρωινό.
Είπες ότι θα έκανες και πρωινό. Δεν σου έχουν κάνει πρόταση;
Όχι. Έχω την εντύπωση ότι με κατατάσσουν πιο πολύ σε show girl. Αλλά είχαμε κάνει ένα διάστημα πρωινό με τον Φώτη Σεργουλόπουλο όταν η Μαρία Μπακοδήμου έλειπε για να γεννήσει.
Βλέπεις τηλεόραση;
Είμαι πολύ “τηλεορασάκιας”, αλλά φέτος είναι η πρώτη φορά που βλέπω λίγο. Ίσως γιατί μου έλειψαν πολύ τα παιδιά μου.
Τι είναι αυτό που σου αρέσει και τι όχι;
Σίγουρα δεν μου αρέσει που γίνονται πράγματα αντιγράφοντας εκπομπές του εξωτερικού σώνει και ντε γιατί δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να τις κάνουμε ίδιες. Βέβαια, από την άλλη καλύτερα να αντιγράφεις κάτι καλό παρά κάτι κακό…

Δείτε ακόμη: Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης: Η «μυστική» βάπτιση της δεύτερης κόρης τους

 

Διαβάστε περισσότερα στο You που κυκλοφορεί: 

you140_cover

loading...