Ο Μπρούκλιν, ο οποίος έγινε 16 χρονών, ερωτεύτηκε ξανά και δεν το κρύβει.  Για κακή του τύχη όμως στο ίδιο μέρος ήταν και η πρώην κοπέλα του, η νεαρή ηθοποιός Κλόι Γκρέις Μορέτζ. Εκείνος όμως δεν έδειξε να πτοείται και με ψυχραιμία πέρασε ανάμεσα από τους παπαράτσι με τη νέα του συνοδό.

Το ζευγάρι δεν είναι πολύ καιρό μαζί, ενώ η κοπέλα ακούει στο όνομα Sonia Ben Ammar. Οι δύο νέοι όλο το βράδυ δεν σταμάτησαν να είναι αγκαλιά και να κάνουν ζουζουνιές ο ένας στον άλλον. Στο τέλος της συναυλίας οι δύο έφηβοι μπήκαν στο πολυτελές αυτοκίνητο που τους περίμενε και ο σοφέρ της οικογενείας Μπέκαμ επέστρεψε το κορίτσι με ασφάλεια στο σπίτι του.

Βέβαια, ο μικρός δεν φαίνεται να είναι και πολύ σταθερός στις σχέσεις του και στις γυναίκες καθώς πρόσφατα είχαν βγει κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι έφαγε χυλόπιτα από τη τραγουδίστρια Σελίνα Γκόμεζ καθώς την κυνηγούσε για έναν χρόνο. «Ήθελε πολύ τη Σελίνα. Παρόλο που έβγαινε με την Κλόι . Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που χώρισαν», είχε δηλώσει πηγή από το φιλικό του περιβάλλον στο περιοδικό ΟΚ!. Η τραγουδίστρια όμως του ξεκαθάρισε από την αρχή πως δεν μπορούν να έχουν τίποτα παραπάνω από μια φιλική σχέση.

toratora.gr

loading...