Η Νανά Καραγιάννη μίλησε στα Καλημερούδια και τον Κωνσταντίνο Αρκά μετά από αρκετό διάστημα για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ, έχοντας πάρει κάποια κιλά, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπορούμε να πούμε πια ότι το αποχαιρετάμε και πια ήταν ώρα του γιατί ήταν πολλά τα χρόνια που ταλαιπωρηθήκαμε».

Πλέον η Νανά Καραγιάννη μιλά με ειλικρίνεια για τη νευρική ανορεξία: «Δεν έχει συγκεκριμένο χρόνο και κάθε περίπτωση είναι πολύ διαφορετική και ξεχωριστή. Αν δεν έχεις βοήθεια ιατρική δεν μπορείς να θεραπευτείς πλήρως και ομαλώς. Σε αυτή την αρρώστια υπάρχουν πολλά πισογυρίσματα. Είναι καθαρά ψυχολογική…ψυχιατρική. Από όταν χρονίζει όμως, σίγουρα θα γίνει παθολογική».

Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε πως οι σχέσεις της με την Χριστίνα Λαμπίρη και το Δημήτρη Παπανώτα δεν έχουν χαλάσει στο παραμικρό, απλά έχουν χαθεί. Αποκάλυψε επίσης το όνομα της παρουσιάστριας που την στήριξε σημαντικά στον αγώνα της…Δείτε στο βίντεο σε ποιά αναφέρεται και τι λέει για την μάχη με την αρρώστια της:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος εφιάλτης για την Νανά Καραγιάννη – Από ποιον δέχεται απειλές;

loading...