Από το περιοδικό YOU και τον Γιώργο Μπέζα.

Το πρωινό ξύπνημα γύρω στις 7:00 είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς της και μαζί με τα δύο της παιδιά ξεκινούν για το σχολείο. Ο λόγος για τη Ναταλία Δραγούμη που ο φωτογραφικός φακός του YOU την απαθανάτισε στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη στη Βάρη, την καντίνα των οποίων έχει αναλάβει η εταιρεία catering “Mέλι Γάλα” που έχει δημιουργήσει η ίδια εδώ και χρόνια φροντίζοντας για τη σωστή και υγιεινή διατροφή των μαθητών.

IMG_9037

“Η αγωνία μου και η ανάγκη μου να ξέρω τι τρώνε τα παιδιά μου στο σχολείο, αλλά κι όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, με οδήγησε να ασχοληθώ με την σχολική σίτιση καθώς πάνω απ’ όλα είμαι μητέρα και θέλω να γνωρίζω ότι τρέφονται σωστά”, δήλωσε στο YOU η Ναταλία που τον τελευταίο καιρό τρέχει και δεν φτάνει καθώς από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίσκεται στο πόδι.

IMG_9003

Από πολύ νωρίς καθημερινά επισκέπτεται τα σχολεία που έχουν αναλάβει να τροφοδοτούν με φρέσκα προϊόντα, ώστε να είναι σίγουρη για την ποιότητα του φαγητού που καταναλώνουν οι μικροί μαθητές, καθώς σε ένα από αυτά, στην “Ελληνογερμανική αγωγή” συγκεκριμένα, φοιτά στην Ε΄ Δημοτικού ο γιος της Φίλιππος. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, εκείνη ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο θέατρο “Ακάδημος” με την παράσταση “Αναμείνατε στο ακουστικό σας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

you125cover

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ