Από το περιοδικό You και τον Γιώργο Μπέζα.

Για ακόμα μία φορά εντυπωσίασε τους πάντες με τη σιλουέτα της. Η Νατάσα Παζαΐτη στα 49 της χρόνια, με καμπύλες που κόβουν την ανάσα και με αγέρωχο κορμί, μπαίνει… εύκολα στην κατηγορία των γυναικών που όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν.

OIL_5967

Πέρα από την κομψότητα και την ομορφιά της, η σεμνότητα και η διακριτικότητά της, όπως και η αποδοχή της από τον πολύ κόσμο, είναι μέχρι και σήμερα αδιαμφισβήτητες. Από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή απασχόλησε τα media, καθώς πολλοί θέλησαν να την παρομοιάσουν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα…

OIL_6036_COVER

Η εμφάνιση και το σπινθηροβόλο βλέμμα της την έκαναν γοητευτική και ακαταμάχητη ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως άνετα θα μπορούσε να συναγωνιστεί αστέρες του Χόλιγουντ. Εκείνη, ωστόσο, από το 1998 που παντρεύτηκε τον πρώην πρωθυπουργό, δεν αλλοίωσε την προσωπικότητά της, ούτε έδειξε δείγματα σνομπισμού. Αντιθέτως, προτίμησε το ρόλο της συζύγου και μητέρας χωρίς να εγκαταλείπει, βέβαια, τα ενδιαφέροντά της.

OIL_6122

Στον ελεύθερο χρόνο της πηγαίνει βόλτα με τα χαριτωμένα δίδυμα και ασχολείται μαζί τους όσο περισσότερο μπορεί αφού, ως γνωστόν, εργάζεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών ως Γενική Χειρουργός, Χειρουργός Μαστού, δίνοντας το δικό της αγώνα στην ενημέρωση και καταπολέμηση του καρκίνου του Μαστού. Σήμερα, μετά από 17 χρόνια γάμου, μαζί με τον Κώστα Καραμανλή καμαρώνουν τα δύο αγγελούδια τους και αποτελούν ένα από τα πιο ήσυχα και αθόρυβα ζευγάρια του πολιτικού στερεώματος. Μαζί τούς αρέσει να βλέπουν παραστάσεις αλλά και να γευματίζουν με φίλους σε παραθαλάσσια ταβερνάκια της Ραφήνας όπου μένουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

cover you 121

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ