Αυτό δεν το περίμενε κανείς! Έξι μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή και η οικογένεια παλεύει να συνέλθει. Καθημερινά παλεύει να ξεπεράσει την απώλεια αυτή, κάνονταςυπεράνθρωπες προσπάθεις να μάθουν αν και ποιος κρύβεται πίσω από τον θάνατο του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Η μητέρα του μάλιστα Αθηνά έδωσε δημόσιο όρκο στον γιο της να μάθει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ)  Όπως φαίνεται όπως τα χτυπήματα και οι μπελάδες για την οικογένεια Παντελίδη. Τελευταία τους περίμενε κάτι που τους προβλημάτισε κάνοντας μάλιστα τον αδελφό του τραγουδιστή Τριαντάφυλλο να ξεσπάσει.

Συγκεκριμένα επιτήδιοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν και άγνωστοςυ λόγους την οικογένεια Παντελίδη, δημιουργώντας ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομα του Τριαντάφυλλου και τις φωτογραφίες τους. Οι επιτήδιεοι άρχισαν να στέλνουν αιτήματα φιλίας σε άλλα προφίλ, προσποιούμενοι πως ήταν ο Τριαντάφυλλος. Φυσικά όταν αυτό έγινε αντιληπτό από τον αδελφό του τραγουδιστή δεν το άφησε έτσι. Όχι μόνο δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά ξέσπασε μέσα από το προφίλ του στο Facebook γράφοντας πως δεν είναι δικό του.

Το σίγουρο είναι πως ο Τριαντάφυλλος είναι σε επιφυλακή και δεν θα αφήσει κανέναν να παίξει με το όνομα το δικό του και της οικογένειάς του.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Νέα επιπλοκή στην υγεία της Μίνας Αρναούτη: «Γιατί σε μένα Θεέ μου πάλι; Δεν αντέχω να…»

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία ξεπερνά τον χωρισμό του από την Ηλιάκη ο Γαλίτης (Photo)

Μίνα Αρναούτη: Για πρώτη φορά ξεσπά δημόσια για τον Παντελίδη! «Αν δείτε τι έκανε στην λέσχη θα…»

Τα καλύτερά μας σήμερα

Δώστε προσοχή: Τι αποκαλύπτει το χρώμα των νυχιών σας για την προσωπικότητά σας;

Μπήκαμε στο μποέμ σπίτι του Γιώργου Σαμπάνη στη Γλυφάδα- Η μοντέρνα διακόσμηση και η θέα στη θάλασσα!

Το κορυφαίο εποχιακό trend στις καλύτερες τιμές! Αυτές είναι οι πιο οικονομικές βερμούδες των Zara

loading...