Πρεβευτής των Ελληνικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Charles Darwin ανακυρήχθηκε επίσημα τον Νοέμβριο ο Νίκος Κουρκούλης, σύμφωνα με την εφημερίδα των ομογενών της Αυστραλίας, «Νέος Κόσμος». Ο δημοφιλής τραγουδιστής που μαζί με τη σύζυγό του Κέλλυ Κελεκίδου και τα δύο παιδιά τους, ζουν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στο Darwin στην Αυστραλία, δέχτηκε με χαρά αυτή την τιμή.

Πρόσφατα μάλιστα, επισκέφτηκε και το ελληνικό Κολεγίου Αγίου Γεωργίου στο Θέμπαρτον και μίλησε στους μαθητές για τον τόπο καταγωγής του, την Καβάλα, τα όνειρα και τα μελλοντικά του σχέδια.

Δείτε ακόμα:Κελεκίδου-Κουρκούλης: Το φύλο του ΜΩΡΟΥ που περιμένουν και η νέα ζωή στην Αυστραλία! (VIDEO)

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Νίκος Κουρκούλης βρίσκεται στη διαδικαασία ίδρυσης, ελληνικού παναυστραλιανού συνδέσμου, ο οποίος θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες με σκοπό διάδοση της ελληνικής μουσικής και κουλτούρας στο εκπαιδευτικό σύστημα της Αυστραλίας. «Πέρα από προσωπικά οφέλη, πέρα από χρυσές καρέκλες και αξιώματα, είμαστε καλλιτέχνες και αποσκοπούμε στην προώθηση και διατήρηση του ελληνικού πολιτισμού», δήλωσε ο Νίκος Κουρκούλης για το νέο του εγχείρημα.

Πηγή: protothema.gr

loading...