«Φωτιές» άναψε στην Ελένη Μενεγάκη ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της, καθώς κατατέθηκε μήνυση και αγωγή, με την οποία ζητείται το ποσό των 24.000 ευρώ.

Το επίμαχο απόσπασμα προέρχεται από συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Φρέντυ Γερμανό και την εκπομπή Σήμερα, το 1969, στο δωμάτιο του μαιευτηρίου στο οποίο η θρυλική ηθοποιός έφερε τον κόσμο τον γιο της. Ο Νίκος Μαστοράκης λοιπόν, όπου ήταν εκείνος που έστειλε την αγωγή στην παρουσιάστρια, μίλησε χθες το βράδυ στον Θέμο Αναστασιάδη και ξεκαθάρισε την κατάσταση λέγοντας:

«Χρησιμοποίησαν την γέννα της Αλίκης και την πρώτη της συνέντευξη που τα πνευματικά δικαιώματα τα έχω εγώ και ποτέ δεν ζήτησαν μια συγγνώμη γιατί ο Alpha το πάει καουμπόικα… Εγώ δεν κυνήγησα ποτέ την Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι και φίλη, όμως για να στέκει η αγωγή που κάνει δικονομικά, θα πρέπει να την στρέψεις όχι μόνο εναντίον του καναλιού αλλά και εναντίον της παρουσιάστριας και της αρχισυντάκτριας. Εγώ στον Alpha έστειλα αγωγή αλλά αναγκαστικά την έστειλα και στην \Ελένη η οποία…» – Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Συνεργάτης του Παντελίδη αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την τελευταία νύχτα: «Εγώ σαν τελευταίος μάρτυρας επιβεβαιώνω ότι….»

Όχι άλλος Λιάγκας στο Πρωινό: Η επανάληψη, οι αντιδράσεις της Σκορδάς και το διαζύγιο που δεν λέει να «ξεπουλήσει»…

Στο δρόμο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός! Τον πέταξε έξω από το σπίτι η αδερφή του και κοιμάται στα παγκάκια!

loading...