Όταν το τηλέφωνο χτυπάει στη μέση της νύχτας και είναι η αστυνομία δεν είναι φυσικά ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί. Αυτό συνέβη, όμως στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία πριν λίγες νύχτες πέρασε επεισοδιακές ώρες οι οποίες είχαν ως κατάληξη να βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα… Ήταν μια νύχτα που η παρουσιάστρια  θα θέλει ασφαλώς να ξεχάσει και ήταν η παρουσία του Ματέο Παντζόπουλου στο πλευρό της που την έκανε να μπορέσει να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

Όπως αναφέρει το περιοδικό ciao, πριν από μερικά βράδια η Ελένη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στο σπίτι της στα Μελίσσια. Όταν άκουσε στην άλλη άκρη της γραμμής πως ήταν ο αξιωματικός της υπηρεσίας, όπως ήταν φυσικό θορυβήθηκε και αμέσως σηκώθηκε από το κρεβάτι για να μιλήσει μαζί του. Στην πορεία αποδείχθηκε ότι είχε απόλυτο δίκιο να ανησυχήσει.(Κουβαρντάς ο Αλεξάνδρου! Δείτε το πρωτοχρονιάτικο δώρο που έκανε στην σύντροφό του Όλγα Φαρμάκη)

Ο αστυνομικός φέρεται να της είπε ότι οι άντρες του τμήματος είχαν παρατηρήσει κάποια ανησυχητική δραστηριότητα έξω από τη βίλα της στα Μελίσσια και ήθελαν να την ενημερώσουν και να το συζητήσουν μαζί της. Και ο λόγος που την κάλεσαν αξημέρωτα, όπως πάντα αναφέρει το δημοσίευμα,  είναι επειδή το συγκεκριμένο βράδυ είδαν ένα αυτοκίνητο από κάποιους άντρες να περιφέρονται έξω από τη βίλα της. Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια

Η Ελένη ταράχτηκε και η αγωνία της χτύπησε κόκκινο. Και αυτό γιατί μπορεί η βίλα να φυλάσσεται καλά με κάμερες και έναν σχεδόν απροσπέλαστο τοίχο, όμως ξέρει καλά πως τον τελευταίο καιρό υπάρχουν σπείρες που δεν διστάζουν να χτυπήσουν καλά φυλασσόμενα σπίτια.  «Δεν θέλω να σας ταράξω, αλλά αν συμβεί κάτι έξω από τα συνηθισμένα, θέλω να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας», είπε ο αστυνομικός στον Παντζόπουλο.(Φαίη Σκορδά: To βίντεο των συνεργατών της για εκείνη που την έφερε σε αμηχανία: «Δεν μου άρεσε αυτό που είδα…»)

Μάλιστα ζήτησε από την Ελένη να περάσει την επόμενη μέρα από το αστυνομικό τμήμα για να συζητήσουν την κατάσταση. Κάτι που έκανε η παρουσιάστρια.  Η συνάντησή της με τους αστυνομικούς κράτησε αρκετή ώρα και της έδωσαν κάποιες συμβουλές για τη μεγαλύτερη ασφάλειά της. Μάλιστα της είπαν ότι για ένα χρονικό διάστημα θα αυξήσουν τις περιπολίες γύρω από το σπίτι της προκειμένου να αποτρέψουν κάποιον επίδοξο εισβολέα. Ματέο και Ελένη συμφώνησαν με απόλυτη ψυχραιμία να έχουν τις κεραίες τους τεντωμένες  για οτιδήποτε δουν, ενώ συζήτησαν το ενδεχόμενο να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας.

Πηγή: περιοδικό ciao

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Αυτό πόνεσε! Απίστευτη επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι καβαλημένη; Με το ζόρι σταρ…»

Φαίη Σκορδά: To βίντεο των συνεργατών της για εκείνη που την έφερε σε αμηχανία: «Δεν μου άρεσε αυτό που είδα…»

Αυτό θα πει αλλαγή! Άλλος άνθρωπος μετά το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» η….

loading...