Από την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Είναι στην καλύτερή της φάση έστω κι αν η εκπομπή της στο MEGA “Καλημερούδια” δεν πάει όπως θα ήθελε ή όπως της αξίζει… Στην πιο sexy φωτογράφιση που έχει κάνει ως τώρα, αποκλειστικά για το Youweekly.gr,  η Ντορέττα αφήνει για λίγο στην άκρη την ιδιότητα της μητέρας δύο αγοριών, του 10χρονου Φίλιππου και του 9χρονου Διονύση, και απελευθερώνει την πιο αισθησιακή πλευρά μιας γυναίκας που είναι μεν ερωτευμένη αλλά… δεν το βροντοφωνάζει!

_MG_7063

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η πρόταση γάμου και το τρίτο παιδί – Τι δήλωσε η ίδια;

Ένα νέο μέλος προστέθηκε στην ομάδα, τι ευελπιστείς ότι θ’ αλλάξει;
Νομίζω ότι ο Δημήτρης Μηλιόγλου είναι μια πολύτιμη προσθήκη. Είναι ένα παιδί που έχει πολλή όρεξη, θέληση, τον ενδιαφέρει η τηλεόραση, η δουλειά, έχει κέφι και πολύ θετική ενέργεια. Επίσης έχει μια σφαιρική γνώση και εικόνα γύρω απ’ όλα τα θέματα –όχι μόνο τα lifestyle- οπότε έχει πολλά να δώσει.
Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος μετακινήθηκε πίσω. Αισθάνθηκες μια ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη;
Γενικά η ατμόσφαιρα δεν είναι ηλεκτρισμένη, ακόμα κι αν λύνουμε διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν. Κάθε αλλαγή είναι φυσιολογική για κάτι που ξεκινά πρώτη φορά.
Το καλοκαίρι που γίνονταν οι συζητήσεις με το MEGA ήταν αυτή η εκπομπή που ήθελες να κάνεις;
Αυτό που είχαμε σχεδιάσει ήταν μια εκπομπή που να έχει κέφι, χαρά, φρέσκα πρόσωπα, να στηρίζεται αναγκαστικά στη θεματολογία μιας πρωινής εκπομπής –γιατί δεν μπορείς να ξεφύγεις-, αλλά θέλαμε να δημιουργήσουμε την έννοια της παρέας. Σαφέστατα είμαστε προς αυτό τον δρόμο, αλλά οποιαδήποτε παρέα για να δέσει θέλει τον χρόνο της.
Θεωρείς ότι κάποια πράγματα μπορεί να μην τα χειρίστηκες σωστά;
Εγώ προσπαθώ μέρα με τη μέρα να εκπαιδεύομαι όλο και περισσότερο γιατί όντως είναι κάτι που κάνω για πρώτη φορά. Τώρα αν θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά κάποια πράγματα, είναι δεδομένο. Όταν κάποιος ξεκινά κάτι, το ψάχνει, το μαθαίνει εμπειρικά, εκπαιδεύεται, γίνονται πράγματα που μας δείχνουν και μας μαθαίνουν. Εννοείται ότι είναι μια διαδικασία που δεν τελειώνει – και δεν θα τελειώσει κιόλας. Ούτε μέχρι το τέλος της σεζόν, ούτε γενικά.

Αποκάλυψη – βόμβα: Τρίτο παιδί για την Ντορέττα Παπαδημητρίου!
Σου αρέσει το πρωινό τελικά;
Ναι μου αρέσει πάρα πολύ και αισθάνομαι ότι μου ταιριάζει! Κυρίως η τρίωρη ζωντανή επικοινωνία με τον κόσμο. Και επειδή με ρωτάνε συχνά αν με επηρεάζουν τα νούμερα, την ώρα εκείνη δεν με απασχολεί τίποτα και σ’ αυτό ίσως να φταίει το ότι εμείς οι ηθοποιοί είμαστε εκπαιδευμένοι. Περνάω ωραία και το κάνω με κέφι.
Τελικά ο Μαρτάκης κοιμάται στα διαλείμματα;
Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει πρωί, αλλά έρχεται με μεγάλη όρεξη και κέφι. Τώρα αν αυτή τη μία μέρα ήρθε ο άνθρωπος από live ή πρόβες και έγειρε, δεν πειράζει. Έχει συμβεί και σε άλλους.
Σε ενοχλεί όταν λέει ότι δεν τον απασχολούν τα νούμερα;
Αν έβλεπα ότι δεν τον απασχολούν τα νούμερα και απλώς το κάνει διεκπαιρεωτικά, ναι, θα με πείραζε. Αλλά τον βλέπω ότι προβληματίζεται και ψάχνεται. Εμένα με ενδιαφέρει οι άνθρωποι που είναι στην εκπομπή να νοιάζονται γι’ αυτήν. Τώρα αν δεν θέλουν για ψυχολογικούς λόγους να βλέπουν τα νούμερα, δεν πειράζει, ας τα βλέπω εγώ.
Θεωρείς τον εαυτό σου αδικημένο από τους συναδέλφους-παρουσιαστές, τηλεκριτικούς, δημοσιογράφους, από την AGB;
Τα νούμερα τηλεθέασης δεν τα παίρνω προσωπικά, ακόμα κι αν κάναμε 40άρια. Την εκπομπή δεν τη κάνω μόνη μου. Είναι η ομάδα μπροστά από τις κάμερες, η ομάδα πίσω. Σε μια εκπομπή παίζουν πολλά ρόλο, από τα σκηνικά, τα φώτα, μέχρι τον κόσμο, τα θέματα, τους δημοσιογράφους. Νομίζω ότι κανείς δεν πρέπει να παίρνει προσωπικά είτε την αποτυχία είτε την επιτυχία. Ειδικά αν δεν κάνεις one man show. Δεν θεωρώ ότι έχω αδικηθεί. Θεωρώ ότι η εκπομπή δεν κάνει τα νούμερα που της αξίζουν, γιατί είναι πολύ καλή και από άποψη θεματολογίας και επικαιρότητας και καλεσμένων και συζητήσεων και κεφιού. Κι επειδή πιστεύω ότι είναι καλύτερη η εκπομπή από τα νούμερα που κάνει, θεωρώ ότι είναι αναπόφευκτο, κάποια στιγμή, να φτάσουμε αυτά που μας αξίζουν. Γι’ αυτό και δεν απογοητεύομαι.

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

COVER_144.indd

loading...