Μετά τον πολύκροτο χωρισμό του με την Αθηνά Ωνάση, ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, μιλά σε ισπανικό κανάλι τόσο για το διαζύγιό του με τη χρυσή κληρονόμο, όσο και για την ευτυχία που έχει βρει, πλέον, στο πλευρό της νέας του συντρόφου, Ντενίζ Σεβέρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, ο Αλβάρο αρνήθηκε τις κατηγορίες που τον θέλουν να αποβλέπει στο μέγιστο χρηματικό κέρδος, εκμεταλλευόμενος την τεράστια περιουσία της Αθηνάς Ωνάση. Αντιθέτως, τονίζει ότι διεκδικεί μόνο όσα του ανήκουν δικαιωματικά από την κοινή τους δράση κατά τη διάρκεια των 11 χρόνων που ήταν παντρεμένοι, καθώς και τα άλογα που ανήκουν στον ίδιον και προορίζονται για την κόρη του.

«Είναι εύκολο να γίνεις πλούσιος αλλά όχι ευτυχισμένος», επεσήμανε ο Αλβάρο, αναφερόμενος στην πρώην σύζυγό του και τη συμβίωσή τους, ενώ μιλώντας για τη νέα του σύντροφο, είπε χαρακτηριστικά: «Άρχισα να ζω και να αλλάζει η καθημερινότητά μου με την Ντενίζ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και στη ζωή μου. Ήταν ένα δώρο από τον Θεό, να ξέρετε, η Ντενίζ».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Χωρισμός-βόμβα! Τίτλοι τέλους για τη σχέση Ελληνίδας ηθοποιού μετά από πέντε χρόνια σχέσης!

Παραλίγο σοβαρό τροχαίο για την Φλορίντα Πετρουτσέλι! Τι συνέβη;

Η Χριστίνα Θεοδωροπούλου μας συστήνει για πρώτη φορά την κούκλα κόρη της και μας ξεναγεί στο πανέμορφο σπίτι της!