Η Νατάσα Μανίσαλη πριν χρόνια είχε ζήσει επώδυνες στιγμές με τον χαμό του πατέρα της από την επάρατο νόσο. Ο σύζυγός της ήταν το στήριγμά της, ο άνθρωπος που δεν έφυγε λεπτό από κοντά της.
Η ηθοποιός σε παλιά της συνέντευξη είχε μιλήσει για αυτή την περίοδο. Η ίδια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Ο Σταύρος είναι το στήριγμά μου, το ίσιωμά μου, ο προστάτης μου και όπως είχε πει και ο πατέρας μου, το μεγάλο δώρο που του έκανα. Γιατί ο μπαμπάς μου λάτρευε τον άντρα μου, όπως και ο σύζυγός μου εκείνον. Εγώ μεγάλωσα μόνη μου, ήμουν μοναχοκόρη, ήθελα πάντα τον μπαμπά μου, αποκλειστικά, μοιραία, θα είχα την αποκλειστικότητά του και τον τεράστιο αυτό πόνο. Τελικά, δεν ήμουν μόνη εκείνες τις στιγμές. Η συμβολή του άντρα μου, των φίλων μου, αλλά και κάποιων συναδέλφων μου ήταν καταλυτική»

Δείτε ακόμη: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Έφης Παπαθεοδώρου για την Ειρήνη Κουμαριανού που μας άφησε άφωνους!

Η Νατάσα Μανίσαλη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών, νικημένη από τον καρκίνο και προκάλεσε θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό χόρο. Η ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια δεν βλέπαμε στην τηλεόραση, είχε εμφανιστεί στην Πρωινή Μελέτη το 2011. Τότε είχε μοιραστεί με τους τηλεθεατές στιγμές από την προσωπική της ζωή και τον γολγοθά της με το πρόβλημα υγείας της. Μάλιστα, η ηθοποιός είχε μιλήσει για το χαμό του πατέρα της από τον καρκίνο, αλλά και τη δική της περιπέτεια.

Δείτε όσα είχε εξομολογηθεί:

loading...