Ο 50χρονος ηθοποιός αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή Dr. Oz ότι ταξίδεψε πρόσφατα στο Μεξικό, προκειμένου να συναντηθεί με τον Δρ. Samir Chachoua, έναν γιατρό που ισχυρίζεται ότι έχει βρει τη θεραπεία για τον καρκίνο και για το AIDSθα επιστρέψει άμεσα στη συμβατική φαρμακευτική αγωγή για το HIV, μετά την αποτυχημένη του προσπάθεια να βρει «μόνιμη θεραπεία» για τον ιό στο Μεξικό.

Δείτε ακόμη: «Συναγερμός» για τα 5 παιδιά του Charlie Sheen: Έκαναν τεστ για τον ιό του HIV- Tι έδειξαν τα αποτελέσματα

Ο 50χρονος ηθοποιός αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή Dr. Oz ότι ταξίδεψε πρόσφατα στο Μεξικό, προκειμένου να συναντηθεί με τον Δρ. Samir Chachoua, έναν γιατρό που ισχυρίζεται ότι έχει βρει τη θεραπεία για τον καρκίνο και για το AIDS (!) και υποβλήθηκε στην αγωγή που του πρότεινε αυτός ο επιστήμονας με τις αμφιλεγόμενες πρακτικές.

«Είχαμε εκπληκτικά αποτελέσματα στην αρχή», είπε ο σταρ του Χόλιγουντ εξηγώντας ότι ο ιός δεν ήταν ανιχνεύσιμος στο αίμα του παρά το γεγονός ότι είχε διακόψει τη συμβατική θεραπεία με ένα κοκτέιλ φαρμάκων. Όπως είπε, η επίσκεψή του στο Μεξικό ήταν «ένα πείραμα» που ήθελε να δοκιμάσει, αν και ήξερε ότι δεν θα πετύχει. «Δεν το συνιστώ σε κανέναν άλλο. Απλώς προσφέρθηκα να γίνω το πειραματόζωο μιας θεραπείας», υπογράμμισε στη συνέντευξή του.

Δείτε ακόμη: Charlie Sheen: Στη δημοσιότητα sex tape του με άντρα παρτενέρ!

Ο Δρ. Chachoua, ο οποίος δεν διαθέτει άδεια εξάσκησης του ιατρικού επαγγέλματος στην Αμερική αλλά μόνο στο Μεξικό, ήταν τόσο σίγουρος για την αποτελεσματικότητα της θεραπείας του στον Charlie Sheen που έκανε ένεση με το μολυσμένο αίμα του, ώστε να αποδείξει ότι ο ασθενής του έχει θεραπευθεί πλήρως. «Έπαθα πλάκα. Το έκανε μπροστά μου, επειδή αισθανόταν απίστευτη σιγουριά για τη θεραπεία του. Έλεγε ότι το αίμα μου δεν παρουσιάζει κανέναν απολύτως κίνδυνο για εκείνον», ανέφερε στο δημοφιλές σόου ο ηθοποιός.

Ωστόσο, φαίνεται πως τα «πειράματα» δεν βγήκαν σε καλό στο κακό παιδί του Χόλιγουντ, αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έλαβε λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή εκπομπή ήταν άκρως αποθαρρυντικά, με τον ιό να ανιχνεύεται ξανά στο αίμα του. Όπως δήλωσε, πρόκειται να επιστρέψει άμεσα στην συμβατική θεραπεία που του έχουν συστήσει οι Αμερικανοί γιατροί του. «Θα πάρω τα φάρμακά μου με το που θα μπω στο αεροπλάνο για να επιστρέψω σπίτι. Τι είμαι, ηλίθιος;», είπε ο ηθοποιός, εμφανώς απογοητευμένος.

Δείτε ακόμη: Charlie Sheen: Ποια πρώην του τον χαρακτηρίζει τέρας γιατί της απέκρυψε την ασθένειά του

protothema.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ