Η είδηση του θανάτου του αγαπημένου σε όλους μας Κώστα Τσάκωνα το πρωί της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου βύθισε σε θλίψη τόσο τα αγαπημένα πρόσωπα του ηθοποιού, όσο και τον καλλιτεχνικό κόσμο και τους θαυμαστές του.

Στα 72 του χρόνια ο Κώστας Τσάκωνας έφυγε απ’τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η κηδεία του σπουδαίου Έλληνα ηθοποιού θα γίνει το Σάββατο στις 11.00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως στην Αργυρούπολη.

Ο Κώστας Τσάκωνας βρισκόταν αντιμέτωπος με την επάρατη νόσο και είχε υποβληθεί πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση στην ουροδόχο κύστη σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας. Παρά τα προβλήματα της ασθένειάς του, αντιμετώπιζε την κατάσταση με χιούμορ και δεν έχανε το κουράγιο του.

Το govastileto.gr επικοινώνησε με συναδέλφους του Κώστα Τσάκωνα, οι οποίοι μίλησαν για τον ηθοποιό και χαρακτηριστικό είναι -όπως θα ακούσετε και παρακάτω- το γεγονός πως όλοι τους τόνισαν πως ο Κώστας αντιμετώπιζε τη ζωή με γέλιο παρά τα σοβαρά του προβλήματα.

Δείτε τι είπαν για τον σπουδαίο κωμικό, Κώστα Τσάκωνα οι: Γιάννης Καπετάνιος, Φώτης Μεταξόπουλος, Γιώργος Μαργαρίτης, Μάγδα Τσαγγάνη, Παύλος Κοντογιαννίδης, Άννα Φόνσου και Καίτη Φίνου.

Μιλήσαμε και με τον Τάσο Κωστή, με τον οποίο ο Κώστας Τσάκωνας συνεργάστηκε πολλές φορές στις ταινίες αλλά και στο θέατρο. Ο Τάσος Κωστής μας είπε πως δεν περίμενε ότι θα έφευγε απ’τη ζωή, γνώριζε τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε όμως ήξερε πως ακόμα και στα δύσκολα δεν έχανε ποτέ το χαμόγελό του. Η συνεργασία τους ήταν άριστη και παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια «χάθηκαν», η εκτίμησε που τρέφει για τον Κώστα Τσάκωνα δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει ποτέ. Ο Τάσος Κωστής επίσης μας είπε πως το Σάββατο θα δώσει το παρών στην κηδεία του ηθοποιού και μας αποκάλυψε πως ακύρωσε τη δουλειά που είχε γιατί «πρέπει όλοι μας να ήμαστε εκεί».


govastileto.gr

loading...