Μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου όσο και διοικητικά στελέχη των νοσοκομείων δηλώνουν πλήρη άγνοια – Πώς η υπόθεση της μικρής Μελίνας προκαλεί την κοινή λογική και το κοινό περί δικαίου αίσθημα -Απίστευτη παραδοχή από το υπ. Υγείας: Ο φάκελος δεν χάθηκε γιατί… δεν υπάρχει ακόμη

Σε «απόστημα» για το ΕΣΥ και ιδίως για το σημαντικό από λειτουργικής αλλά και ηθικής πλευράς πεδίο του πειθαρχικού ελέγχου των γιατρών του, μετατρέπεται η διαχείριση από το υπουργείο Υγείας της υπόθεσης της αναισθησιολόγου του Βενιζέλειου νοσοκομείου κυρίας Νεκταρίας Πολάκη, για την κλοπή ναρκωτικών ουσιών ( πεθιδίνης) από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου τον περασμένο Μάιο.

Εννέα ολόκληρους μήνες μετά το συμβάν -το οποίο μάλιστα έχει ομολογήσει εγγράφως η γιατρός- η πειθαρχική διαδικασία ουσιαστικά δεν έχει δρομολογηθεί.

Αυτό που δρομολογείται με μεθοδικότητα είναι κινήσεις προσχηματικές που κάθε άλλο παρά οδηγούν στον έλεγχο της θλιβερής αυτής υπόθεσης που αφήνει βαρύτατες σκιές και για την ελεγχόμενη γιατρό -η οποία τυγχάνει πρώτη εξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη- και για τους ελεγκτές της.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

loading...