Το ενδιαφέρον των Ελλήνων αλλά και όλου του κόσμου τράβηξε η είδηση  βόμβα σχετικά με τον χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα, ύστερα από 11 χρόνια γάμου.

Ο βετεράνος δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος, που έχει γράψει εκατοντάδες ρεπορτάζ και πολλά βιβλία για την οικογένεια Ωνάση -τις ένδοξες μέρες του Αριστοτέλη Ωνάση αλλά και για το τραγικό τέλος τους- επικοινώνησε με ανθρώπους από το κοντινό περιβάλλον της Αθηνάς και δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook, το αποτέλεσμα του τηλεφωνικού ρεπορτάζ που έκανε τις τελευταίες δυο μέρες.

Απ΄όσα του είπαν ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος έβγαλε το συμπέρασμα ότι η Αθηνά έχει το σύνδρομο του ξαφνικού θανάτου, και την κατάρα που κυνηγά την οικογένειά της. Ο φόβος αυτός του θανάτου εντάθηκε μετά τον θάνατο του αγαπημένου αλόγου της κόρης του Ντόντα σε τροχαίο πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με μαρτυρίες η Αθηνά είχε συγκλονιστεί και θεώρησε τον εαυτό της υπεύθυνο λέγοντας στον Ντόντα : «Ντόντα απομάκρυνε την Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου»

Για τον ίδιο λόγο η Αθηνά αρνείται όλα αυτά τα χρόνια να κάνει παιδί. Θέλει να σταματήσει… μετά από εκείνη, η γενιά των Ωνάσηδων….Ίσως μια από τις αιτίες του χωρισμού να είναι η ψυχολογική κατάσταση της Αθηνάς ενώ υπάρχει και η φήμη της όμορφης Ισπανίδας, με την οποία γράφτηκε ότι απάτησε την Αθηνά, ο Ντόντα

Διάβασε όλα όσα έγραψε ο δημοσιογράφος:

Untitled

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η σκληρή απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη στον Φουρθιώτη και το «Ε» – Το κείμενο που τους «δίνει» στεγνά!

Λιώσαμε! Δείτε για πρώτη φορά την κόρη της Βίκυς Καγιά στην παραλία με τους γονείς της (Βίντεο)

Το συγκλονιστικό κείμενο του Θοδωρή Κολυδά για το τέλος του Mega!

loading...