Το ωραιότερο δώρο της ζωής του θα του φέρει το 2016. Ο Γιάννης Βαρδής θα γίνει πατέρας μιας και σε λίγους μήνες η αγαπημένη του Νατάσα Σκαφίδα θα γεννήσει τον καρπό του έρωτά τους. Ήθελαν πολύ να γίνουν γονείς και σε συνέντευξή του αποκάλυψε και το φύλο του μωρού!

Δείτε ακόμη:Το συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του με αφορμή το θάνατο της φίλης του
«Πάντα κορίτσι είχα στο μυαλό μου. Ίσως μετά την απώλεια του πατέρα μου να ήθελα αγόρι. Αλλά μια ζωή με κορίτσι με φανταζόμουν» είπε ο Γιάννης στο περιοδικό ΕΓΩ. Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι πολύ ωραία, θέλω πολύ να το ζήσω, θέλω να είμαι εκεί στην κάθε στιγμή, να είμαι πάντα παρών, παντού, στο οτιδήποτε».

Και τόνισε πως η πιο όμορφη στιγμή ήταν όταν άκουσε τον πρώτο υπέρηχο: «ο πρώτος υπέρηχος. Η στιγμή που ακούς πρώτη φορά την καρδιά του μωρού σου. Είναι πολύ συγκινητικό».

Δείτε ακόμη: Ποια πασίγνωστη ηθοποιός είπε στον άντρα της να πάει με άλλη και να μεγαλώσουν μαζί το παιδί;

Και για τη σύντροφό του ανέφερε: «Είναι ένας πολύ αγνός άνθρωπος, με πραγματική αγάπη μέσα του. Επειδή έχει περάσει κάποιες δυσκολίες και εκείνη στη ζωή της, έχει ωριμάσει πριν την ώρα της. Θέλω να της προσφέρω πραγματικά όλα όσα της αξίζουν». Με το καλό το μωρό τους!

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ