Ο Γιάννης Μόρτζος, ο ηθοποιός που έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων (1986-1994), σε συνέντευξή που παραχώρησε, αναφέρθηκε στη φιλία που τον έδενε με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τόνισε δε, την αδυναμία του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ στις γυναίκες ενώ αποκάλυψε ότι είχε κρατήσει «τσίλιες» έξω από δωμάτιο ξενοδοχείου που βρισκόταν ο Ανδρέας με κάποια «ωραία κυρία».

Δείτε ακόμη: Η απάντηση της Δήμητρας Λιάνη στην Μαργαρίτα Παπανδρέου: Όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο της και όλο τα καυτό παρασκήνιο!

Του λείπει ο Ανδρέας; «Πολύ! Και δεν το λέω γιατί ήταν φίλος μου και είχαμε περάσει καλά, αλλά γιατί είχε μεγάλο όραμα. Μπορεί να μην τα κατάφερε στον βαθμό που το ήθελε, όμως έκανε σημαντικά πράγματα, όπως η λαϊκή εθνική ενότητα. Επί Ανδρέα καταργήθηκαν τα περίφημα πιστοποιητικά των κοινωνικών φρονημάτων και τελείωσαν τα φακελώματα. Εν πάση περιπτώσει, το πρόβλημα με τον Ανδρέα ήταν στα προσωπικά του, αφού συνέβη αυτό που λέει ο σοφός λαός…», είπε ο Γιάννης Μόρτζος στην εφημερίδα «Espresso».

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Ο Αντρέας θα ήταν τώρα περήφανος

Είναι αλήθεια ότι ήταν γυναικάς; «Ναι, του άρεσαν οι γυναίκες. Μάλιστα για εκείνον έχω φυλάξει τσίλιες! Βρισκόμασταν εκτός Αθηνών και έναν φρουρός του ήθελε να πάει κάπου για λίγο και με άφησε έξω από το δωμάτιο του. Ο Ανδρέας ήταν μέσα για αρκετή ώρα με κάποια κυρία», απάντησε ο ηθοποιός.

Πηγή: protothema.gr

loading...