Ο Jim Carrey βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πάρα πολύ σοβαρή κατηγορία καθώς φέρεται να συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του, Cathriona White.

Σύμφωνα με την Guardian, ο σύζηγος της White, όταν εκείνη αυτοκτόνησε, υπέβαλε μήνυση κατά του Jim γιατί θεωρεί ότι ο ίδιος της αγόρασε και της έδωσε παράνομα συνταγογραφούμενα φάρμακα. Ο άντρας της ισχυρίζεται οτι ο Jim έστειλε στην White μια μέρα πριν την αυτοκτονία της ένα μήνυμα που της έλεγε ότι δεν γνωρίζει που βρίσκοταν τα φάρμακα αυτά, ώστε να φανεί στην συνέχεια ότι εκείνη τα πήρε εν αγνοία του.

«Αν πράγματι ο Carrey πίστευε πως είχε χάσει τα φάρμακα και ενδεχομένως η White τα είχε λάβει, γιατί δεν απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές για να την αναζητήσουν, αφού εκείνη καθυστερούσε να απαντήσει στο μήνυμά του;», είναι ένα από τα ερωτήματα που έχει θέσει ο Burton στην κατάθεσή του.

«Είναι κρίμα. Θα ήταν εύκολο για μένα να λύσω το ζήτημα με τον δικηγόρο αυτού του άνδρα και να λήξει η υπόθεση εδώ. Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να υπερασπιστείς την τιμή σου. Η Cat αντιμετώπιζε προβλήματα πολύ πριν την γνωρίσω και, δυστυχώς, το τέλος της κανείς δεν μπορούσε να το ανατρέψει. Ελπίζω πως σύντομα θα σταματήσουν κάποιοι να προσπαθούν να επωφεληθούν από τον θάνατό της ώστε, επιτέλους, να αναπαυθεί», δήλωσε ο Jim Carrey

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αλέξανδρος Βέλιος: To αδημοσίευτο σημείωμα για τη γυναίκα του που προκαλεί ανατριχίλα (Βίντεο)

Ωραία ξεκινήσαμε! Ο Λιάγκας έκανε την Καλλιμούκου να κλάψει. Τι είπε η ίδια;

Τατιάνα Στεφανίδου : Η εντυπωσιακή εμφάνιση της κόρης της σε γάμο

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Αυτές είναι οι τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο – Χειμώνα του 2017

10 trends στα νυχια που ξεχωρίσαμε και πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις κι εσύ!

7 συμπτώματα που φωνάζουν οτι πάσχεις από καρκίνο του..

loading...